Η θεατρική ομάδα του τμήματος ΚΑΠΗ της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόνοιας θα παρουσιάσει την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι Κατσίγρα την κωμωδία της Χριστίνας Γιολδάση -Τσιαούση “Ο ΚΑΒΓΑΣ” σε σκηνοθεσία του κ. Δημητρίου Βούζα και της κας Δάφνης Δεληγιάννη.

H θεατρική ομάδα απαρτίζεται από 18 άτομα, μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαρισαίων, η οποία υπόσχεται με το αστείρευτο κέφι, το μεράκι της και το πηγαίο χιούμορ της, να ψυχαγωγήσει τους παρευρισκόμενους. “ Σε μια γειτονιά εξελίσσονται σκηνές ζηλοτυπίας, με την ανάμειξη συγγενών φίλων, γνωστών και αγνώστων, και στο τέλος ένας καβγάς ανάβει, και το αποτέλεσμα…... επί σκηνής ”.

Συμμετέχουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Αντζηλέτου Σοφία, Αναστασίου Τζένη, Γεωργούσης Γεώργιος, Γκάνα Μαρία, Γιαννίκη Βασιλική, Γιολδάση Χριστίνα, Γκουντής Μιχάλης, Δαλαβίκα Βάντα, Ευαγγέλου Δήμητρα, Ιωάννου Ασημίνα, Κρίτσα Δήμητρα, Μπάντελη Μαρία, Πασχάλης Βασίλειος, Σιαφογιάννη Άρτεμις, Σιδηροπούλου Μαγδαληνή, Χαλεπά Ευαγγελία, Χαλκιάς Αθανάσιος, Χρηστούλα Πόπη.

Η όλη εκδήλωση συνδιοργανώνεται από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόνοιας και την Αντιδημαρχία Διοίκησης - Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.