Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, -9- περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε -2- καταστήματα σούπερ μάρκετ στην πόλη της Λάρισας. 

Συνελήφθησαν, χθες (15-07-2024) το μεσημέρι στη Λάρισα, στα όρια του αυτοφώρου, από προστρέξαντες αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, δύο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος ενός ακόμη ημεδαπού άνδρα, σχηματίστηκε σχετική δικογραφία για τις –κατά περίπτωση- κλοπές που διέπραξαν. 

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, οι δύο δράστες εισήλθαν σε κατάστημα σούπερ μάρκετ της πόλης και αφαίρεσαν, από τις προθήκες, αντηλιακά προϊόντα, συνολικής αξίας -167,51- ευρώ. Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα προϊόντα και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι δύο δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 3-07-2024 έως 10-07-2024 στη Λάρισα, διέπραξαν άλλες -4- περιπτώσεις κλοπών από -2- καταστήματα σούπερ μάρκετ, αφαιρώντας ομοίως αντηλιακά προϊόντα, συνολικής αξίας -601,16-ευρώ. 

Επιπλέον, όπως εξακριβώθηκε, ο ένας εκ των συλληφθέντων, από κοινού με άλλον ημεδαπό, που δεν συνελήφθη καθόσον δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις του αυτοφώρου, την 2-07-2024 και 3-07-2024 διέπραξαν -4- περιπτώσεις κλοπών από το ίδιο κατάστημα σούπερ μάρκετ στη Λάρισα, αφαιρώντας αντηλιακά προϊόντα, συνολικής αξίας -500,22- ευρώ. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.