Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους να μην πλησιάσει το θύμα και τον συγκατηγορούμενο του, αφέθηκε ο 15χρονος που κατηγορείται για βιασμό στη Λάρισα, ενώ θα τον παρακολουθεί η Υπηρεσία Επιμελητών Κοινωνικής Αρωγής Ανηλίκων.

Νωρίτερα σήμερα είχε ασκηθεί από την Εισαγγελία Λάρισας δίωξη για βιασμό από κοινού στον 15χρονο που συνελήφθη, χθες, μετά από καταγγελία στην αστυνομία της μητέρας του φερόμενου θύματος ηλικίας 17 ετών, όπως αναφέρει αρχικό δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθερία.

Ο 17χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει κάποιου είδους αναπτυξιακής διαταραχής, εξαναγκάστηκε σε ανοχή γενετήσιας πράξης, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, από δυο άλλους ανήλικους 15 και 17 ετών στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς, στη Λάρισα, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του συλληφθέντα ανήλικου, ο 15χρονος υποστηρίζει ότι υπήρξαν “πειράγματα” για “αστείο” και μόνο άγγιγμα πάνω απ το παντελόνι του 17χρονου, ενώ το θύμα υποστηρίζει ότι ο ένας ανήλικος τον κρατούσε με το ζόρι στο παγκάκι και ο άλλος προχώρησε σε πιο “σοβαρά” αγγίγματα.

Η μητέρα κατήγγειλε το περιστατικό, η αστυνομία συνέλαβε τον 15χρονο και αναζητά για να συλλάβει τον 17χρονο φίλο του.

ertnews.gr