Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα γίνει η παρέλαση της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου στη Λάρισα, μετά από δύο χρόνια ματαιώσεων λόγω κορωνοϊού.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας κοινοποίησε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που θα γίνουν την Παρασκευή 25 Μαρτίου, με κορύφωση την παρέλαση στις 11.30 το πρωί.

Σύμφωνα με το πρόγραμα στις 7 θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες όλων των εκκλησιών και στις 8 θα γίνει η επίσημη έπαρση της σημαίας.

Στις 10:30π.μ. θα τελεστεί η δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Αχιλλίου, στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου  κ.κ. Ιερώνυμος.

Μετά το τέλος της δοξολογίας και εντός του Ιερού Ναού θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από την κα. Βελησσαρία Μπόνια Διευθύντρια του 27ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Στις 11 π.μ. θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση στεφάνων, ενώ στις 11.30 π.μ. θα ακολουθήσει η παρέλαση των Αναπήρων Πολέμου, Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης, Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, μαθητών, Προσκόπων, Οδηγών, πολιτιστικών συλλόγων και τμημάτων των ενόπλων δυνάμεων.