Ολοκληρώθηκε η λειτουργία της Ομάδας Ενεργειακής Γυμναστικής & Ασκήσεων – ΟΜ.Ε.Γ.Α.-3 για τη χρονική περίοδο 2023-2024. Οι συναντήσεις γίνονταν κάθε Παρασκευή απόγευμα, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας. Υποστηρίχτηκε από το ΠΟΚΕΛ – Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας και υπεύθυνη ήταν η Μαριάνθη Φαφάνα, εκπαιδευτικός κι εμψυχωτής.

Πρόκειται για μια Ομάδα περίπου 10 ατόμων, που λειτουργεί εθελοντικά κι αποτελείται κυρίως από γυναίκες, που συναντιούνται εβδομαδιαία κι εκτελούν αναπνευστικές ασκήσεις - stretching, που αναπτύσσουν τα ενεργειακά κέντρα, γυμνάζουν το σώμα, ενδυναμώνουν την άμυνα του οργανισμού, ελαττώνουν το άγχος και το stress, αυξάνουν την ψυχική διαύγεια, την ευλυγισία, την αντοχή, τη γαλήνη, τη ζωτικότητα κι ενισχύουν την ευελιξία, την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση, μέσω τεχνικών χαλάρωσης και αναπνοών.

Την ημέρα της λήξης στη συνάντηση με τα μέλη της ΟΜΕΓΑ-3 και την υπεύθυνη, Μαριάνθη Φαφάνα, παρών ήταν και ο πρόεδρος του ΠΟΚΕΛ, Αργύρης Γιουρούκης, ο οποίος συνομίλησε μαζί τους, έκανε τον απολογισμό κι έθεσε τις βάσεις για νέα συνεργασία, την επόμενη χρονική περίοδο. Ακολούθησαν στιγμές χαλάρωσης με δροσιστικά αναψυκτικά και ροφήματα.