Η πανσέληνος στις 19 Αυγούστου 2024 θα είναι γεμάτη ξαφνικές αλλαγές. Αυτές οι αλλαγές μπορούν να οδηγήσουν σε απελευθέρωση και νίκες από εκεί που δεν το περίμενες. Σε ποια ζώδια θα φέρει η πανσέληνος Αυγούστου 2024 μεγάλες νίκες;

Τα 3 ζώδια που απελευθερώνονται με την πανσέληνο Αυγούστου 2024!

Λέων: Η πανσέληνος Αυγούστου 2024 σε βοηθάει να επανεφεύρεις τον εαυτό σου μακριά από καλούπια που σου έχει επιβάλλει η κοινωνία.

Η επανεφεύρεση θα ξεκινήσει με συνειδητοποιήσεις και ειδήσεις για ζητήματα του παρελθόντος. Την ημέρα της πανσελήνου ο Ήλιος και ο Ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου σου λένε πως ο τρόπος που βλέπεις τον εαυτό σου χρειάζεται να αλλάξει. Μπορεί κάποια είδηση που να αφορά τα παλιά να σου ξυπνήσει πολλά συναισθήματα και να δεις πράγματα στις σχέσεις σου που πριν δεν έβλεπες. Η πανσέληνος αφορά ακριβώς το κομμάτι των στενών σχέσεων και συνεργασιών σου και σε βοηθάει να ξεσκαρτάρεις ό,τι είχε πάψει να δουλεύει καιρό τώρα εκεί. Το τετράγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο σου λέει να μη νοιαστείς καθόλου για το πώς οι κινήσεις σου θα ερμηνευτούν – εφόσον ο πλανήτης αυτός στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει την κοινωνική εικόνα σου. Ναι, δε γίνεται να αρέσεις σε όλους. Όμως , με αυτήν την πανσέληνο θα είσαι νικητής επειδή κάνεις το σωστό για εσένα, όχι για να κρατήσεις τα προσχήματα.

Υδροχόος: Με την πανσέληνο στις 19 Αυγούστου ο ιππότης του παραμυθιού επιστρέφει. Μα ίσως να μην είναι πραγματικά για το βασίλειο σου.

Αυτός ο ιππότης του παραμυθιού είναι από το παρελθόν σου. Ο Ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα κάνει αντίθεση με την πανσέληνο στο ζώδιο σου και αυτή η όψη μπορεί να φέρει μεγάλα συναισθήματα μαζί με ειδήσεις για κάποια πρώην ερωτική σχέση ή συνεργασία σου.Μπορεί τα νέα αυτά να σου ταρακουνήσουν τα θεμέλια. Έτσι μας λέει το τετράγωνο της πανσελήνου με τον Ουρανό στον Ταύρο. Όμως, η σκέψη σου θα κινηθεί γρήγορα και θα προβείς στις σωστές κινήσεις. Ο Άρης στους Διδύμους μετέχει στην πανσέληνο. Επηρεάζει το κομμάτι της σκέψης σου και σε βοηθάει να απορροφήσεις γρήγορα τα μαθήματα που παίρνεις. Έτσι, είσαι νικητής γιατί δέχεσαι να γίνεις πιο σοφός.

Ιχθείς: Καταλαβαίνεις πολλά για παρασκηνιακές δράσεις με την πανσέληνο Αυγούστου 2024.

Αυτή η πανσέληνος φανερώνει ό,τι έμενε κρυφό για εσένα. Δίνει φως στο αόρατο. Αυτό μπορεί να αφορά ζητήματα εργασίας και υγείας. Στην πανσέληνο συμμετέχει ο ανάδρομος Ερμής στο Λέοντα. Αυτός φέρνει στην επιφάνεια παρελθοντικά θέματα επικοινωνίας με συναδέλφους και θεραπευτές. Κάτι χρειαζόταν να ειπωθεί ή και να γίνει και δεν ήξερες τι. Πλέον σε οδηγεί η διαίσθησή σου σε αυτό. Εύκολα ξετρυπώνεις αποκαλύψεις και δε διστάζεις να οριοθετηθείς. Την ημέρα της πανσελήνου η αντίθεση Αφροδίτης στην Παρθένο με τον Κρόνο στο ζώδιο σου σου δείχνει πόσο σημαντικό είναι να ξεχωρίσεις αυτούς που κρατάνε το λόγο τους από όσους λένε ψέματα. Οι “αληθινοί” θα μείνουν για πολύ καιρό ακόμα. Είσαι νικητής ακριβώς επειδή δίνεις φως στο αληθινό.

comrastro.com