O Ιούνιος είναι κι επίσημα εδώ! Πώς θα κυλήσει αστρολογικά αυτός ο μήνας; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο του Τlife.gr, Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η εποχή των Διδύμων πυροδοτεί τις φιλοδοξίες σου. Ιδιαίτερα στις 4/6 που περιλαμβάνει μια σύνοδο Ερμή – Δία και Αφροδίτης, η καθημερινή σου πρακτική ανανεώνεται για να αφοσιωθείς σε αυτό που έχει τραβήξει πλήρως την προσοχή και την περιέργεια σου. Μπορεί να φλέγεται το καθημερινό σου ημερολόγιο, να αποσυνδέεσαι πότε – πότε από τις πρακτικές σου ή να βρίσκεις χρόνο να ξαναγυρνάς σε αυτές. Μπορεί επίσης να επανασυνδεθείς με αδέλφια, ή άλλα μέλη της οικογένειας σου με ουσιαστικό τρόπο. Περισσότερα Σαββατοκύριακα με εκδρομές εκτός πόλης είναι στο μενού, αλλά πρόσεξε τα έξοδα γιατί είναι εύκολο να ξεφύγεις από τα όρια σου, μόλις ο Άρης περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στις 9/6. Η νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σε υποστηρίξει απόλυτα για νέες ιδέες ειδικά όταν πρόκειται για σκέψεις και την επικοινωνίας σου. Οι σχέσεις γίνονται πιο ζεστές και σοβαρές μέχρι τα μέσα του μήνα, καθώς η Αφροδίτη και ο Ερμής εισέρχονται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 17/6. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερο, θα φωτίσει τον τομέα της φιλίας, προτρέποντας σε να αξιολογήσεις εάν οι φιλίες σου ευθυγραμμίζονται με το όραμα σου ή εάν χρειάζονται κάποιες προσαρμογές.

Ταύρος

Το μυαλό σου περιστρέφεται τον τελευταίο καιρό γύρω από το μαγείρεμα νέων ιδεών που εξοικονομούν εισόδημα. Στις 4/6, όταν ο Ερμής ενώνει το Δία και την Αφροδίτη με τον Ήλιο στο 2ο οίκο των χρημάτων και των πόρων σου, ο εσωτερικός σου διπλωμάτης ενεργοποιείται. Αυτή θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσεις έσοδα από μια προσφορά, να ζητήσεις αύξηση ή να κάνεις την επένδυση που είχες εντοπίσει. Απλώς να γνωρίζεις ότι η Αφροδίτη θα τετραγωνίσει τον Κρόνο στις 8/6, κάτι που θα μπορούσε να παρουσιαστεί ως αρχική αδιαφορία για αυτό που έχεις να προσφέρεις. Μην αποθαρρύνεσαι, απλώς συνέχισε να βελτιώνεις τις δεξιότητες σου. Με τον Άρη να μετακομίζει στο ζώδιο σου στις 9/6, θα αποκτήσεις περισσότερη αντοχή για να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερο στις 22/6 είναι η τέλεια στιγμή για να δημιουργήσεις ένα νέο κύκλο σταδιοδρομίας, βοηθώντας σε να επαναξιολογήσεις τι πραγματικά έχει σημασία σ’ αυτό το επαγγελματικό σου ταξίδι. Αυτός ο μήνας αλλάζει τον τρόπο που επικοινωνείς με τις προσωπικές σου σχέσεις κι έτσι η ερωτική σου ζωή βελτιώνεται σημαντικά.

Δίδυμοι

Ο Ιούνιος είναι συχνά η εποχή για να λάμψεις, αλλά η φετινή σεζόν βάζει το κερασάκι στην τούρτα. Ειδικά κατά το πρώτο μισό του μήνα, μπορείς να πατήσεις το κουμπί ανανέωσης στη ζωή σου. Οι επιλογές και οι δυνατότητες σου θα είναι σίγουρα συναρπαστικές ακόμα κι αν δεν τις επιδιώξεις όλες. Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής που συλλέγει πληροφορίες θα είναι στο ζώδιο σου για λίγο, από τις 3/6 έως τις 17/6, γι’ αυτό επωφελήσου από αυτή τη στιγμή και κάνε μια παρουσίαση, μια σημαντική συζήτηση ή διεκδίκησε τον εαυτό σου με έναν δυναμικό τρόπο. Γύρω στις 6/6 επίσης, μπορείς να επωφεληθείς από την ετήσια νέα σου Σελήνη, ξεκαθαρίζοντας ένα ουσιαστικό στόχο στον οποίο θέλεις να σημειώσεις πρόοδο τους επόμενους μήνες. Η Πανσέληνος στις 21/6 πραγματοποιείται στον τομέα των συναισθηματικών σου δεσμών και των κοινών πόρων, επομένως η σύνδεση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σχετικά με θέματα οικειότητας και κοινό εισόδημα θα μπορούσε να σε βάλει σε μια παραγωγική και θεραπευτική πορεία. Εάν είσαι μόνος, ερωτικά – συναισθηματικά, με τόσο φώτα επάνω σου η παρουσία σου λάμπει και μπορούν να συμβούν τα πάντα.

Καρκίνος

Καθώς ξεκινά ο Ιούνιος είναι βέβαιο ότι ασχολείσαι με την φροντίδα του εαυτού σου και τον αυτοστοχασμό, καθώς ο Ήλιος ενεργοποιεί τον τομέα της πνευματικότητας σου. Αν και αυτή είναι μια πιο ήσυχη εποχή του χρόνου για εσένα, μπορεί επίσης να είναι και απίστευτα αναζωογονητική. Η νέα Σελήνη στις 6/6, θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την αρχή ενός εντελώς νέου κύκλου συναισθηματικής θεραπείας. Ο Άρης κινείται στη ζώνη δικτύωσης σου από τις 9/6 έως τις 20/7 και θα αναγκαστείς να εργαστείς συνεργατικά με φίλους ή συναδέλφους για να κερδίσεις αναγνώριση σε ένα ομαδικό έργο. Μπορεί να νιώσεις ανησυχία για να πάρεις τα ηνία, έναντι του να υπηρετήσεις ως ομαδικός παίχτης, αλλά η επίτευξη ισορροπίας μπορεί να δημιουργήσει τη βάση για το πιο επιτυχημένο αποτέλεσμα. Η παρόρμηση να αισθάνεσαι πιο διεκδικητικός και να στέκεσαι ακόμα πιο δυνατά στα πόδια σου συνεχίζει και το επόμενο διάστημα, καθώς η Αφροδίτη και ο αγγελιοφόρος Ερμής μεταβαίνουν στο ζώδιο σου , ακολουθούμενοι από τον γεμάτο αυτοπεποίθηση Ήλιο. Η σεζόν αυτή είναι μια ευκαιρία να απολαύσεις τα φώτα της δημοσιότητας, να δώσεις προτεραιότητα σε όλες στις δραστηριότητες που σου φέρνουν ζωντάνια και χαρά και να λάμψεις.

Λέων

Πιθανόν να αισθάνθηκες λίγη πίεση στη δουλειά ή στη συναισθηματική σου ζωή τελευταία, αλλά ευτυχώς το καλοκαίρι είναι στον ορίζοντα και αυτός ο μήνας θα είναι πιο χαλαρός και κοινωνικός. Όχι μόνο η εποχή των διδύμων είναι ιδανική για να χαλαρώσεις, αλλά ο Ερμής και η Αφροδίτη θα μετακομίσουν στον 11ο οίκο των φιλιών και της κοινωνικής σου ευαισθητοποίησης. Εάν το πρόγραμμα εργασίας είναι λίγο ταραχώδες μην ανησυχείς. Ο Άρης θα περάσει στον τομέα της καριέρας σου στις 9/6, δίνοντας σου ώθηση να προχωρήσεις. Μέχρι τις 20/6 μια σειρά πλανητών όπως η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος θα βρίσκονται στον οίκο του ασυνείδητου, βοηθώντας σε να εξερευνήσεις και να κατανοήσεις θαμμένα συναισθήματα, ώστε να καταφέρεις να τα θεραπεύσεις και να τα λύσεις. Να είσαι ανοιχτός στις συνδέσεις και δημιούργησε χώρο στην καρδιά σου έτσι ώστε να καταφέρει να μπει μια νέα αγάπη. Φρόντισε τη συναισθηματική και ψυχολογική σου ευεξία!

Παρθένος

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα ανάπτυξης και διευρύνοντας το εύρος των γνώσεων σου, είσαι επιτέλους έτοιμος να λάβεις κάποια δημόσια αναγνώριση και να διεκδικήσεις την επαγγελματική σου λάμψη. Μεταξύ 3/6 και 6/6 η καριέρα και η δημόσια ζωή σου επαναφέρεται συναρπαστικά. Με τον Ερμή να εισέρχεται στο 10ο οίκο της καριέρας και των μακροπρόθεσμων στόχων σου σκέφτεσαι πως σε εξυπηρετεί η τρέχουσα κατάσταση αλλά και το τι θέλεις να κάνεις τα επόμενα χρόνια. Καθώς ο πλανήτης της δράσης ο Άρης, εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου στις 9/6, ήρθε η ώρα να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα. Η Πανσέληνος στις 21/6 στον τομέα του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασης σου δίνει μια ευκαιρία να κάνεις παύση στη δουλειά προκειμένου να εμπλουτίσεις τη ζωή σου με περισσότερη διασκέδαση και νέες συναρπαστικές γνωριμίες. Εάν είσαι μόνος, φαίνεται πως επιτέλους αφήνεις πίσω το παρελθόν και προχωράς μπροστά.

Ζυγός

Καθώς ξεκινά ο μήνας θα επικεντρωθείς στην βελτίωση των δεξιοτήτων σου, την εξερεύνηση νέων φιλοσοφιών, προοπτικών και τρόπων σκέψης και στην εύρεση διεξόδων για να ξεπεράσεις τη ζώνη ασφαλείας σου, προκειμένου να επιτύχεις την προσωπική σου ανάπτυξη. Γύρω στις 6/6 όταν πραγματοποιείται η νέα Σελήνη, αναζήτησε νέες δραστηριότητες με τις οποίες θα ήθελες να πειραματιστείς ή εμπειρίες που θέλεις να ζήσεις. Στις 17/6 ο Ερμής και η Αφροδίτη μετακινούνται μαζί στο ζώδιο του Καρκίνου, ακολουθούμενη από τον Ήλιο στις 20/6. Η επαγγελματική σου ζωή θα μπει στο επίκεντρο κατά το 2ο μισό του μήνα, ειδικά με τον Κρόνο να σταθμεύει ανάδρομα στον οίκο της εργασίας σου. Οι παράμετροι του χρονοδιαγράμματος ή του φόρτου εργασίας σου ενδέχεται να αλλάξουν με τρόπο που θα σου επιτρέψει περισσότερο χρόνο για να συνεχίσεις τα έργα σου για κατοικίδια και τα αγαπημένα σου ενδιαφέροντα. Μπορείς να μοιραστείς αυτά που έχεις στο μυαλό σου, καθώς δεν ξέρεις ποιος μπορεί να σε ακούσει. Τέλος, η Πανσέληνος στον Αιγόκερο προς τα τέλη του μήνα, υποδηλώνει μια στιγμή προβληματισμού και τρυφερότητας ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με την καταγωγή και το σπίτι.

Σκορπιός

Τι επιλογές θα έκανες αν ο φόβος δεν υπήρχε μέσα σου; Η νέα Σελήνη στους Διδύμους προσγειώνεται στον τομέα της μεταμόρφωσης και ενδυνάμωσης σου. Τράβηξε τους ώμους πίσω και σήκωσε το κεφάλι ψηλά. Ο Άρης μετακομίζει στον Ταύρο στον τομέα των σχέσεων σου στις 9/6, βοηθώντας σε να ξεκαθαρίσεις τους τύπους συνεργασίας που αντικατοπτρίζουν τις αξίες σου. Γι’ αυτό να είσαι δυναμικός ως προς τις ανάγκες και τα όρια σου στις σχέσεις για να βεβαιωθείς ότι οι συνεργασίες είναι αμοιβαία επωφελείς και υποστηρικτικές. Με τον πλανήτη σου τον Πλούτωνα σε συγχρονισμό με τον τυχερό Δία το πρώτο μισό του μήνα, θα είναι μια εποχή για να απαλλαγείς από παλιές συνήθειες που πλέον δε σε εξυπηρετούν. Όλη αυτή η ενδοσκόπηση θα καταλήξει κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου προς τα τέλη του μήνα, φέρνοντας μαζί της θάρρος να κλείσεις επιτέλους την πόρτα σε πράγματα που δε χρειάζεσαι πια. Μη φοβάσαι τη μεταμόρφωση, καθώς το τέλος ενός κεφαλαίου σημαίνει την αρχή ενός νέου.

Τοξότης

Ήρθε η ώρα να γίνεις πιο δυναμικός και επεκτατικός. Είσαι πολυάσχολος και η ξέγνοιαστη εποχή των Διδύμων σε ενθαρρύνει να δώσεις προτεραιότητα σε πράγματα που σου δίνουν ενέργεια. Η Αφροδίτη και ο Ερμής θα τονίσουν τον 7ο οίκο σου, αυτόν των συνεργασιών, και καθώς πλησιάζει η εποχή του Καρκίνου μπορεί να νιώθεις μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και τρυφερότητα απ’ ότι συνήθως. Μεταξύ 3/6 και 6/6 υπάρχουν ιδέες που μοιράζονται, ευκαιρίες που αποκαλύπτονται και μια ισχυρή αίσθηση ανανέωσης των δεσμεύσεων και των επενδύσεων σου. Εάν είσαι ελεύθερος ερωτικά, αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για να βγεις ένα πρώτο ραντεβού ή να εκφράσεις τις επιθυμίες σου για ένα σύντροφο. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, έχεις μια έντονη αίσθηση ανανέωσης πίστης και αφοσίωσης. Καθώς το θερινό ηλιοστάσιο και η εποχή του Καρκίνου ξεκινούν στις 20/6, μπορεί να αισθάνεσαι πιο τρυφερός απ’ το συνηθισμένο.

Αιγόκερως

Τώρα είναι η στιγμή να επαναξιολογήσεις την προσέγγιση σου από την εργασία, μέχρι και την άσκηση. Καθώς οι εργασιακές συνήθειες τείνουν να χάνουν το πλεονέκτημα τους με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να παρατηρήσεις μια πτώση στην αποτελεσματικότητα μέσα στις δυο πρώτες εβδομάδες, αλλά έχεις το περιθώριο να το διορθώσεις. Όταν η νέα Σελήνη στους Διδύμους πραγματοποιηθεί στις 6/6, άδραξε την ευκαιρία να πειραματιστείς με ένα φρέσκο καθημερινό πρόγραμμα. Το τελευταίο μέρος του μήνα αποπνέει μια τρυφερή ατμόσφαιρα, ειδικά καθώς η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος συναντιούνται στον Καρκίνο και στο τομέα των σχέσεων σου. Γύρω στις 21/6, η Πανσέληνος πέφτει στον τομέα του σπιτιού σου παρακαλώντας σε να σκεφτείς πως η εσωτερική σου ζωή υποστηρίζει επί του παρόντος τις φιλοδοξίες σου για τη μεγαλύτερη εικόνα των πραγμάτων. Ο έρωτας είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι που δίνει ενδιαφέρον στην καθημερινότητα σου.

Υδροχόος

Χάρη στον Ήλιο και σε διάφορους άλλους πλανήτες στον τομέα του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασης σου καθώς ξεκινά ο μήνας, είσαι σε ένα υψηλό επίπεδο ενθουσιασμού για να περάσεις χρόνο με αγαπημένα σου πρόσωπα, και ακόμα πιο ικανός από το συνηθισμένο να εξερευνήσεις πιο εγκάρδια συναισθήματα μέσα από καλλιτεχνικές διεξόδους. Γύρω στις 6 του μήνα, όταν η νέα Σελήνη παρουσιάζεται εκεί, μπορείς να αποκτήσεις σαφήνεια σχετικά με οποιεσδήποτε χαλαρές και διασκεδαστικές ενέργειες θα ήθελες να ακολουθήσεις. Ο Άρης με προσανατολισμό τη δράση κινείται από τις 9/6 έως τις 20/7, επιτρέποντας σου να ξεκινήσεις έργα που θέλεις να κατακτήσεις μαζί με αγαπημένα σου πρόσωπα. Ωστόσο, πρόσεξε αυτή την περίοδο γιατί μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις μαζί τους. Στη συνέχεια η ρομαντική Αφροδίτη και ο αγγελιοφόρος Ερμής, περνούν στην καθημερινή σου ρουτίνα και στον τομέα της υγείας σου στις 17/6, σηματοδοτώντας την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου που θα σε κάνει να επικεντρωθείς στο να ελέγχεις τις καθημερινές υποχρεώσεις και να σημειώσεις πρόοδο στις φιλοδοξίες σου για την ευεξία. Ο έρωτας πάντα έχει ενδιαφέρον για σένα.

Ιχθύες

Η αρχή του Ιουνίου είναι μια πιο ξεκούραστη περίοδος, χάρη σε όσα συμβαίνουν στον τομέα του σπιτιού. Γύρω στις 6/6 όταν η νέα Σελήνη είναι εκεί, καλό είναι να εστιάσεις σε μια οικογενειακή υπόθεση, είτε πρόκειται για επανένωση, ανακαίνιση ή οικογενειακές διακοπές που θα θελήσεις να προγραμματίσεις και να το καταφέρεις. Μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα μπορέσετε να μετατρέψετε το όραμα σας σε γλυκές αναμνήσεις. Κι αν θέλεις να κάνεις μια εκδρομή ή ένα ταξίδι αστραπή, θα μπορέσεις να το πραγματοποιήσεις από τις 9/6 έως της 20/7, χάρη στον προορισμό του Άρη στον τομέα της επικοινωνίας σου. Θα νιώσεις μια ψυχική διέγερση και προθυμία να συνδεθείς με φίλους, συναδέλφους, γείτονες ή οικογένεια. Στη συνέχεια προετοιμάσου για ένα κύμα καλλιτεχνικής, διασκεδαστικής ενέργειας με τη ρομαντική Αφροδίτη και τον Ερμή που συλλέγει πληροφορίες να κινούνται στον τομέα του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασης σου. Όταν ο Ήλιος μετακινηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου, επωφελήσου από το να δουλέψεις και να αφήσεις την καρδιά σου να σε οδηγήσει σε ενδιαφέρουσες περιπέτειες.