Στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Γιάννης Κόκουρας, για τις πανελλαδικές εξετάσεις αναφέρει τα εξής: 

"Οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν μια δύσκολη, απαιτητική και σημαντική δοκιμασία στην πορεία για την μετέπειτα εξέλιξη κάθε ανθρώπου. Ταυτοχρόνως, όμως, σηματοδοτούν και τη λήξη της σχολικής ζωής, με την μετάβαση στην ενήλικη ζωή και φυσικά στη φοιτητική ζωή, μία περίοδος συλλογής γνώσεων και εμπειριών.

Αγαπητά μας παιδιά, σας καλώ να δώσετε αυτή τη μάχη, αυτόν τον εξεταστικό μαραθώνιο, με ηρεμία, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Εύχομαι ολόψυχα η προσπάθεια όλων σας να στεφεί με επιτυχία και οι κόποι σας να ανταμειφθούν.

Ωστόσο, να θυμόσαστε πως ακόμα και αυτές οι σημαντικές εξετάσεις δεν αποτελούν παρά μόνο μία από τις πολλές μάχες και τις επακόλουθες ευκαιρίες στη ζωή σας.

Θερμά συγχαρητήρια και στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα σας με αγάπη και φροντίδα. Στους γονείς σας που στέκονται άοκνα δίπλα σας με ιώβεια υπομονή και αγάπη και στους καθηγητές σας που με τις γνώσεις και την μεθοδικότητα τους συντελούν καθοριστικά ώστε κάθε χρόνο σε όλο τον Δήμο Τυρνάβου να απολαμβάνουμε σπουδαίες επιτυχίες στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Τέλος, σας διαβεβαιώνουμε πως νυν η δημοτική αρχή Τυρνάβου, έκανε, ως όφειλε, όλα όσα έπρεπε, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Καλή επιτυχία σε όλους".