«Με στόχο στο τέλος της επόμενης τετραετίας ο κατώτατος μισθός στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα να φτάσει τα 1.000 ευρώ, με μόνιμη μείωση φόρων και αύξηση μισθών, καταθέτουμε το πρόγραμμα μας και τη νέα κυβερνητική μας πρόταση, ζητώντας από τους Έλληνες πολίτες καθαρή εντολή για αυτοδύναμη κυβέρνηση».

Τα παραπάνω τόνισε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου μιλώντας σε κατοίκους χωριών του δήμου Κιλελέρ και πιο συγκεκριμένα στην περιοδεία που πραγματοποίησε στα χωριά Άγιος Γεώργιος, Μικρό Βουνό, Δοξαράς, Κυπάρισσος, Χαρά και Ζάππειο.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ παρά τις πρωτοφανείς εξωγενείς κρίσεις που έπληξαν την παγκόσμια οικονομία, όχι μόνο κατάφερε να την κρατήσει όρθια, αλλά να πετύχει ρυθμούς ανάπτυξης μοναδικούς σε ολόκληρη την ευρωζώνη.

Καταφέραμε να αυξήσουμε τις επενδύσεις και το ελληνικό ΑΕΠ, να ψηφιοποιήσουμε το κράτος, να παλέψουμε χρόνιες γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και να απογειώσουμε την ελληνική οικονομία, κάτι που αναγνωρίστηκε από όλους του υπουργούς Οικονομικών της Ευρώπης.

Θέσαμε τις βάσεις και είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε ακόμα πιο γρήγορα και αποφασιστικά για ένα καλύτερο μέλλον. Ζητάμε από τους Έλληνες να κάνουν τη σύγκριση και να αποφασίσουν αν θα πάμε μπροστά ή αν θα επιστρέψουμε πίσω στις σκοτεινές μέρες του 2015», κατέληξε η κα Μπίζιου.