Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

"Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και καθώς οριστικοποιήθηκαν οι Σχολές στις οποίες εισάγονται οι επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων, αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ από καρδιάς τις μελλοντικές φοιτήτριες και μελλοντικούς φοιτητές του Δήμου Τεμπών!

Επίσης, συγχαίρω τους γονείς αλλά και τους εκπαιδευτικούς τους, οι οποίοι στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί και συμπαραστάτες στον δύσκολο αγώνα που έδωσαν τα παιδιά για να πετύχουν τους στόχους τους.

Για τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν αυτή τη φορά να επιτύχουν τη Σχολή που επιθυμούσαν, ή δε κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, διαμέσου της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων, επιτρέψτε μου να σας αναφέρω ότι η ζωή μόλις ξεκινά να ανοίγεται μπροστά σας και διαθέτετε πληθώρα επιλογών, είτε να επιλέξετε να επαναλάβετε την προσπάθεια είτε να αναζητήσετε κάποια άλλη κατεύθυνση.

Για τον καθένα μας ξεχωριστά υπάρχει ένας δρόμος προς το μέλλον, αρκεί να συνοδεύεται από την ανάλογη προσπάθεια, επιμονή και προσήλωση στο στόχο.

Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά σε όλες και όλους!"