Η νέα Σελήνη έρχεται στην Παρθένο από σήμερα (3/9) και φέρνει σημαντικές αλλαγές για μερικά ζώδια, πόσο μάλλον για του ιχθύες.

Μαζί με το πέρας της ανεμελιάς και της χαλάρωσης του καλοκαιριού, αυτή η νέα θέση στο ζωδιακό μας καλεί να ξαναμπούμε στην καθημερινότητα και να αναλάβουμε τις ανάλογες ευθύνες. Ποια είναι τα τέσσερα ζώδια από το reader.gr

Ιχθύες

Για τα ψαράκια του ζωδιακού αυτή η περίοδος «ξυπνά» τις αδρανείς τους ικανότητες. Η φυσική ονειροπόλα φύση και δημιουργικότητά τους σπρώχνεται προς τα έξω, μία τέλεια ευκαιρία για να εφαρμόσουν πρακτικά τις ιδέες τους.

Παρθένος

Η κινήσεις της Σελήνης του αφορούν άμεσα άλλωστε. Οι φυσικές τους ικανότητες και τα ταλέντα τους ενισχύονται, κάτι που σημαίνει ότι η οξυδέρκεια, η προσοχή τους και η οργανωτικότητά τους θα εκτοξευτούν στα ύψη.

Τοξότες

Η εγγενής αισιοδοξία του τοξότη γίνεται ακόμα πιο παραγωγική με την αυξημένη ικανότητα για συγκέντρωση που φέρνει η νέα Σελήνη. Το περιπετειώδες ταμπεραμέντο του τοξότη γίνεται τον Σεπτέμβρη «καύσιμο» που τροφοδοτεί τα σχέδια και τους στόχους του.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη μάλλον έχει αποτέλεσμα την ευθυγράμμιση και όλων των άλλων πλανητών για τον Αιγόκερω, αφού μόνο η φαντασία του θα αποτελεί όριο μέσα στον Σεπτέμβρη.

Ταξίδια, δουλειά, αυθόρμητες αποφάσεις ή οικονομικά ανοίγματα, όλα φαίνεται να λειτουργούν σαν να κινεί τα νήματα μία ανώτερη δύναμη. Το μόνο που χρειάζεται είναι εγκράτεια, αφού αυτή η τύχη δεν θα κρατήσει για πάντα.