Η 23η Έκθεση Βιβλίου Λάρισας διαρκεί από τις 6 έως και τις 15 Ιουνίου 2024 και υλοποιείται στην πλατεία Ταχυδρομείου, από το Σύλλογο Βιβλιοπωλών Λάρισας και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων. Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 14:00 και 18:00 - 23:00.

Οι Λαρισαίοι μπορούν να επισκεφθούν τα περίπτερα των βιβλιοπωλείων, να ενημερωθούν για τις νέες εκδόσεις, να ξεφυλλίσουν τα βιβλία και να διαλέξουν τίτλους για μικρούς και μεγάλους. Το βιβλίο αποτελεί ιδανική συντροφιά για όλες τις ηλικίες κι όλες τις εποχές.

Η έκθεση, εδώ και 23 χρόνια φέρνει το λαρισαϊκό κοινό πιο κοντά στο βιβλίο, στοχεύοντας κυρίως στην ανάπτυξη της αναγνωστικής κουλτούρας και την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας.

Ο «Ρέκτης» θα είναι παρών στην 23η Έκθεση Βιβλίου, στο περίπτερο του βιβλιοπωλείου «Bla bla», την Τετάρτη, 12 Ιουνίου, από τις 7:00 έως τις 9:00 μ.μ.

Πρόκειται για το 2ο βιβλίο του καθηγητή Αργύρη Γιουρούκη, είναι ποιητική συλλογή από τις Εκδόσεις «Γράφημα» και θα την υπογράφει για όποιους αναγνώστες έλθουν να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τον ίδιο.