Διατίθεται προς πώληση, μέσω πλειστηριασμού, αυτοτελές επαγγελματικό κτήριο, στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων και θέα στον Ληθαίο ποταμό.

Η οικοδομή  έχει πρόσοψη στην οδό Αμαλίας, με νοτιοανατολικό προσανατολισμό και βρίσκεται εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου Τρικάλων. 

Έχει ποσοστό συνιδιοκτησίας εξ’ αδιαιρέτου στο όλο οικόπεδο 631,46/1000,  συνολικής έκτασης του οικοπέδου 758,03 τ.μ..

Η πολυώροφη οικοδομή αποπερατώθηκε το 1978 και αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, 4 ορόφους και πατάρι, συνολικά εκτείνεται σε 7 επίπεδα, με τον τέταρτο όροφο να κατασκευάζεται αργότερα με άδεια προσθήκης καθ’ ύψος.

Ακίνητο Εμβαδόν τ.μ. Τιμή Εκκίνησης

Υπόγειο 396,00 τ.μ.

Ισόγειο 396,00 τ.μ.

4 όροφοι 396,00 τ.μ. / έκαστος

Πατάρι 160 τ.μ.

Σύνολο 2,536 τ.μ.     1.926.000€

Σημειώνοντας μερικά από τα χαρακτηριστικά του ακινήτου να αναφέρουμε την πόρτα της κεντρικής εισόδου που είναι γυάλινη, τον  ανελκυστήρα (ασανσέρ) και τα εξωτερικά κουφώματα που είναι αλουμινίου με διπλούς υαλοπίνακες. Στο ακίνητο ανήκουν και 80.91 τ.μ. ακάλυπτου χώρου.

Η οικοδομή λειτουργούσε παλαιότερα  ως κλινική και σήμερα είναι κενή.

Η θέση του ακινήτου είναι προνομιακή καθώς  βρίσκεται σε απόσταση 200μ. περίπου από την Κεντρική Πλατεία, όπου επί της οδού Ερμού βρίσκεται η κεντρική στάση του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων, στην απέναντι όχθη του Ληθαίου ποταμού  και στην οδό Κανούτα  λειτουργεί δημοτικό πάρκινγκ, στα 600μ και επί της οδού Όθωνος βρίσκεται η στάση του υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.   

Στα πλεονεκτήματα της περιοχής είναι η ύπαρξη όλων των υποδομών, μιας και το ακίνητο βρίσκεται στον κεντρικό ιστό της πόλης, η προβολή στις όχθες του ποταμού, η εύκολη προσβασιμότητα, η μεγάλη πρόσοψη του ακινήτου  και η υψηλή εμπορικότητα της οδού Αμαλίας.

Στα μειονεκτήματα για την περιοχή είναι η έλλειψη χώρου στάθμευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο, τον πλειστηριασμό και την διαδικασία, απευθυνθείτε  

Βίκυ Μπούγλα, Πιστοποιημένη Μεσίτης Ακινήτων 

Κ.: 6974760381

BOUGLA REAL ESTATE AND MORE, Μεσιτικό Γραφείο

Βενιζέλου (ισόγειο) & Ζάππα 20, Τρίκαλα / Τ.: 2431772913