Ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, Ο Δήμος Τεμπών παρουσία του Δημάρχου κ. Γεωργίου Μανώλη, του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Καθαριότητας κ. Γεωργίου Νικολάου και σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσσαγγάλων κ. Γεώργιο Γελαδάρη, μέλη του Συλλόγου και εθελοντές της περιοχής πραγματοποίησαν στις 2 Ιουνίου με επιτυχία τον καθαρισμό της παραλίας  των Μεσσαγγάλων καθώς επίσης και περιποίηση των δέντρων της παραλίας.

Στον εν λόγω καθαρισμό συμμετείχε και η Ειδική Συνεργάτιδα του Δήμου Τεμπών σε θέματα Περιβάλλοντος κ. Βασιλική Σαμαρίνα.Το αποτέλεσμα της δράσης ήταν εντυπωσιακό με τους εθελοντές να συγκεντρώνουν σημαντικό αριθμό σκουπιδιών. Ο Δήμος Τεμπών εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως προς τους εθελοντές των οποίων οι άοκνες προσπάθειες ήταν καθοριστικές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού θα πραγματοποιηθούν ανάλογες  δράσεις καθώς ο Δήμος Τεμπών ευαισθητοποιείται σε θέματα Προστασίας Περιβάλλοντος.