H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων τριών παικτών από την Κ17.

Συγκεκριμένα οι Βαγγέλης Γραββάνης, Δημήτρης Δημηνίκος και Κωνσταντίνος Γκρόζος υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας μέχρι τον Ιούνιο του 2027.

Η πετυχημένη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ΑΕΛ τα δύο τελευταία χρόνια με την συμμετοχή των ομάδων μας σε final 4, φέρνει τα πρώτα αποτελέσματα, καθώς τρεις νεαροί ταλαντούχοι και εξελίξιμοι παίκτες κάνουν το βήμα παραπάνω και από σήμερα γίνονται επαγγελματίες με την ευχή μας τα επόμενα χρόνια να ακολουθήσουν και άλλα παιδιά της Κ17 και Κ19 το ίδιο δρομολόγιο.

Λίγα λεπτά μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές δήλωσαν:

Γραββάνης Βαγγέλης: Είμαι πολύ χαρούμενος που οι κόποι και οι προσπάθειες μου δικαιώθηκαν και σήμερα υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΛ.

Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν και πίστεψαν σε μένα και θα δουλέψω σκληρά για να τους δικαιώσω. Ιδιαίτερα θέλω να αναφερθώ στην οικογένειά μου που στάθηκε δίπλα μου και παρά τις πολλές αντιξοότητες και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με στήριξε και μου έδωσε την δύναμη να συνεχίσω και να φτάσει η σημερινή μέρα της δικαίωσης.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή μου και θα αποδείξω στο γήπεδο τι μπορώ να κάνω για τους βγάλω ασπροπρόσωπους.

Δημηνίκος Δημήτρης: Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για μένα, καθώς υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΛ. Από μικρό παιδί ονειρευόμουνα αυτή την στιγμή και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που οι κόποι μου δικαιώθηκαν.

Ξέρω ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και με δουλειά θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους με πίστεψαν. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και ιδιαίτερα τον πρώτο μου προπονητή Τηλέμαχο Ζιάκα που πίστεψε σε μένα από μικρή ηλικία.

Γκρόζος Κωνσταντίνος: Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ένα όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα με την υπογραφή του πρώτου μου επαγγελματικού συμβολαίου με την ΑΕΛ.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους προπονητές για την ευκαιρία που μου δίνουν και θα κάνω το παν να τους το ανταποδώσω και να τους δικαιώσω.