H KUMON Λάρισας, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, διοργανώνει εκδήλωση - παρουσίαση της Παγκοσμίου εμβέλειας Παιδαγωγικής Μεθόδου KUMON, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 στις 18:00 στον Μύλο του Παππά, στο αμφιθέατρο του 3ου ορόφου.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Ηλίας Αρβανίτης, Regional Manager KUMON Greece and Balkans, ενώ θα παρευρεθούν Παιδαγωγοί από Κέντρα KUMON όλης της Ελλάδας. Χαιρετισμό θα απευθύνει η κα. Mayumi Abe, General Manager of KUMON Germany.

Η μέθοδος ΚUMON που ήρθε στην πόλη μας πριν από ένα χρόνο, είναι μια εξατομικευμένη παιδαγωγική μέθοδος που αριθμεί πάνω από 3,5 εκατομμύρια μαθητές σε 61 χώρες εδώ και 63 χρόνια! Η KUMON διαθέτει 13 Κέντρα στην Ελλάδα από τα συνολικά 24.000 σε όλο τον κόσμο, με μια κοινή αποστολή:

«Ανακαλύπτοντας το πνευματικό δυναμικό του κάθε παιδιού ξεχωριστά και αναπτύσσοντας τις ικανότητές του στο μέγιστο βαθμό, στοχεύουμε στην εξέλιξη των παιδιών σε συνειδητά υπεύθυνα μέλη της κοινωνίας, εκπληρώνοντας έτσι το κοινωνικό μας καθήκον.»

Η KUMON είναι ο μεγαλύτερος εξωσχολικός πάροχος εκπαίδευσης και δίνει μεγάλη έμφαση στην αυτόνομη μάθηση. Στόχος είναι να εξοπλιστούν οι μαθητές με τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε η μάθηση να γίνει απόλαυση.

Τα προγράμματά της δημιουργούν ένα γερό υπόβαθρο στα Μαθηματικά και στα Αγγλικά, επιτρέποντας στα παιδιά να μαθαίνουν αυτόνομα, να αναλαμβάνουν την ευθύνη για τη δική τους διαδικασία μάθησης και να αναπτύξουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, ώστε να υλοποιήσουν τα σχέδια και τους στόχους τους.

Στην KUMON κάθε παιδί, ανεξαρτήτως της ηλικίας και των ικανοτήτων του, μπορεί να διαπρέψει!