Αυτοψία στις εν εξελίξει εργασίες του επαρχιακού οδικού δικτύου στη δημοτική ενότητα Σαρανταπόρου του δήμου Ελασσόνας , πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού, παρουσία και του τεχνικού συμβούλου της Περιφέρειας κ. Κώστα Κουλιού.

Σε πρώτη φάση βρίσκονται σε εξέλιξη, εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων του οδικού δικτύου από Καλλιθέα -προς Καλύβια ενώ παράλληλα με στόχο την οδική ασφάλεια, πραγματοποιείται και διαγράμμιση του κεντρικού άξονα από Ελευθεροχώρι έως τα όρια του νομού Κοζάνης.

Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι του δήμου Ελασσόνας Δημήτρης Καρανίκας και Αθανάσιος Γεροφωκάς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Βιβή Γκουγκούλη και Θωμάς Κωσταφάκας.

Επίσης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καλυβίων κ. Άλκης Παλάγκας, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καλλιθέας Θωμας Βαρνάς, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μηλέας Κώστας Βασιλείου, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λυκουδίου Νίκος Χατζής και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αζώρου Φώτης Τζιόκας.

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας και της συζήτησης που ακολούθησε η κ Γαλλιού ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών αλλά και συνολικά για τα προβλήματα των τοπικών κοινοτήτων καθώς επίσης και για την ανάγκη καθαρισμού των υδατορεμάτων της περιοχής.

Αμέσως μετά η κ. Γαλλιού ανέφερε «Προτεραιότητα της νέας Περιφερειακής Αρχής και του Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα είναι η από κοινού διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες για την ανάδειξη και επίλυση κάθε μικρού και μεγάλου ζητήματος που αφορά την κάθε περιοχή».