Δρόμοι και φρεάτια παραμένουν ακαθάριστα και πάρα πολλά προβλήματα άλυτα, καταγγέλλει η Επιτροπή πλημμυροπαθών των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης:

“Ο Δήμος Λαρισαίων, 2 μήνες μετά την καταστροφική πλημμύρα, δεν έχει πλύνει ακόμα τους δρόμους από τις λάσπες που άφησε η πλημμύρα, στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης (παλιές και νέες). Δεν έχει καθαρίσει τα φρεάτια των ομβρίων των δυο οικισμών που έχουν αρκετή λάσπη, με κίνδυνο να μην απορροφούν τα νερά μιας ισχυρής βροχόπτωσης.

Δεν αποκατέστησε τη λειτουργία των θυροφραγμάτων των αγωγών των ομβρίων που εκβάλλουν στον Πηνειό και σε μια ενδεχόμενη έντονη βροχόπτωση μπορεί να δημιουργηθεί πλημμυρικό πρόβλημα.

Δεν έχει καθαρίσει και αποκαταστήσει τις ζημιές στο κλειστό γυμναστήριο που βρίσκεται στις παλιές Εργατικές Κατοικίες, ούτε τα ξενοίκιαστα καταστήματα που βρίσκονται στις πλατείες των δυο οικισμών των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης.

Δεν έχει αποκαταστήσει ακόμα μεγάλου τμήματος του οδοφωτισμού των Εργατικών Κατοικιών. Ούτε έχει προχωρήσει στην αποκατάσταση των δρόμων που υπέστησαν καθίζηση και διάβρωση της ασφάλτου.

Αλήθεια πότε σκοπεύει να τα κάνει αυτά;”, διερωτώνται οι πλημμυροπαθείς στην ανακοίνωσή τους.