Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών και οι Ενώσεις Συντακτών της χώρας (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΗΕΘΣτΕΕ, ΕΣΠΗΤ) στηρίζουν έμπρακτα τα δημοτικά σχολεία του Παλαμά Καρδίτσας, μιας από τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία. Η συμβολική, αλλά και ουσιαστική αυτή στήριξη της Ομοσπονδίας και των Ενώσεων Συντακτών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στο περιθώριο της συνεδρίασης του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ στη Λάρισα το Σάββατο 4 Νοεμβρίου.

Στις μαθήτριες και τους μαθητές των τριών δημοτικών σχολείων του Παλαμά Καρδίτσας, η Ομοσπονδία και οι Ενώσεις Συντακτών θα προσφέρουν σταθερούς και φορητούς υπολογιστές, βιβλία, αθλητικό υλικό και είδη ανάγκης που ζητήθηκαν από τα ίδια τα σχολεία.

Η ΠΟΕΣΥ έχει ανακοινώσει από τις 12 Σεπτεμβρίου τη διεξαγωγή του Γενικού της Συμβουλίου στη Θεσσαλία για συμβολικούς λόγους. Μαζί με τις Ενώσεις Συντακτών που σε συνεργασία με τα Ταμεία ΜΜΕ έχουν ήδη αναλάβει πρωτοβουλίες στήριξης της Θεσσαλίας και των δημοσιογράφων που κάλυψαν τις πλημμύρες, θα στηρίξουν και τα τρία δημοτικά σχολεία του Παλαμά.

Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ θα διεξαχθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στη Λάρισα. Το πρωί της ίδιας ημέρας στον ίδιο χώρο θα συνεδριάσει και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση προέδρων της ΠΟΕΣΥ, των Ενώσεων Συντακτών και των Ταμείων Τύπου και ΜΜΕ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 3-5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑ   

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3/11

Άφιξη στη Λάρισα

21:00 Δείπνο

 

ΣΑΒΒΑΤΟ  4/11

10:00 Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΠΟΕΣΥ

11:30 Συνεδρίαση Γενικού Συμβουλίου ΠΟΕΣΥ

14:30 Διάλειμμα (μπουφές)

16:00 Συνεδρίαση Προέδρων ΠΟΕΣΥ, Ενώσεων Συντακτών και Ταμείων

21:00 Δείπνο

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 5/11

11:00-12:00 Παράδοση υλικού στον Παλαμά Καρδίτσας

Αναχώρηση