Τα ξύλινα κουτιά αποθήκευσης ή συσκευασίας για δώρα, αποτελούν μια πολύ πρακτική, αλλά και καλαίσθητη επιλογή. Γιατί, εάν πρόκειται για δώρο, εσείς θα το συσκευάσετε κι ο παραλήπτης του θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει ως χώρο αποθήκευσης διαφόρων αντικειμένων. Εάν, πάλι πρόκειται για κουτί αποθήκευσης, θα μπορείτε να αλλάζετε το περιεχόμενό του, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες σας. Στη Siganos Pack, θα βρείτε ξύλινα κουτιά με πλέξιγκλας παράθυρο ή χωρίς, μεγάλα ή μικρά, τετράγωνα, στρογγυλά ή παραλληλόγραμμα κουτάκια, κιβώτια με αποσπώμενο ή συρταρωτό καπάκι και με χωρίσματα ή ενιαίο χώρο, μπαουλάκια με μεταλλικό κούμπωμα, τελαράκια σε διάφορα σχήματα και άλλες πολλές προτάσεις. Εξερευνήστε τη μεγάλη συλλογή, που είναι διαθέσιμη για λιανική και χονδρική αγορά και επιλέξτε την κούτα, το κουτάκι και ό,τι άλλο χρειάζεστε σε είδος συσκευασίας, σε εκπληκτικές τιμές!

 

 

Χάρτινα κουτιά σε τεράστια ποικιλία!

 

Τα χάρτινα κουτιά συσκευασίας ή αποθήκευσης που θα βρείτε στη Siganos Pack, θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη! Μικρά και μεγάλα, είναι διαθέσιμα σε διάφορες διαστάσεις, για λιανική αλλά και για χονδρική αγορά. Στρογγυλά, τετράγωνα, παραλληλόγραμμα, με διάφανο καπάκι, με παράθυρο ή άλλες λεπτομέρειες, σας περιμένουν για να επιλέξετε εκείνο που ικανοποιεί τις ανάγκες σας! Ανακαλύψτε κουτάκια, καπελιέρες, μεγάλα κουτιά κραφτ και άλλα πολλά και αποκτήστε τα με ένα click!

 

Είδη συσκευασίας για κάθε ανάγκη!

 

Είδη συσκευασίας που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την πρακτικότητα και την αισθητική τους, σας περιμένουν για λιανική ή χονδρική αγορά, με ένα click στη Siganos Pack. Σακούλες, χάρτινα κουτιά, καλάθια, μπαούλα, κορδέλες, υφάσματα και τούλια και γενικότερα, είδη αμπαλάζ, μπορούν να γίνουν δικά σας στις καλύτερες τιμές τη αγοράς! Επισκεφθείτε το siganospack.gr ή κάποιο από τα φυσικά καταστήματα της εταιρείας στο Ηράκλειο Κρήτης και αποκτήστε εύκολα και γρήγορα τα είδη συσκευασίας που ικανοποιούν τις ανάγκες σας.