Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή συναυλία της Μουσικής Σχολής του Δήμου Κιλελέρ στο Πολιτιστικό Κέντρο Νίκαιας. Τη συναυλία άνοιξαν τα τμήματα μουσικοκινητικής και μουσικής προπαιδείας  με υπεύθυνη καθηγήτρια  την Εύα Τσιάρα δίνοντας μια χαρούμενη μουσική  πινελιά. Στη συνέχεια  παρουσιάστηκαν έργα μουσικής δωματίου από τα μουσικά σύνολα της  Σχολής. Εμφανίστηκαν επίσης  οι μαθητές των τάξεων φλάουτου, κλαρινέτου, σαξοφώνου, τρομπέτας, βιολιού, κλασικής κιθάρας και φωνητικής. Ορχήστρα αποτελούμενη από τους μαθητές της Μουσικής Σχολής σε συνεργασία με τους διδάσκοντες καθηγητές τους συνόδευσε την παιδική χορωδία σε γνωστά και αγαπημένα τραγούδια των Μίκη  Θεοδωράκη,  Γιάννη Σπανού, Γιώργου Χατζηνάσιου καθώς και σε ένα τραγούδι σε σύνθεση της Διευθύντριας της Σχολής Ελένης Τσαρδακά υπό τη διεύθυνση της ιδίας.

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Αχιλλέα Χατζούλη και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νίκαιας Γιώργο Ψαρούληοι τίτλοι στους πτυχιούχους μαθητές της Σχολής, Γεωργία Σπανούλη (πτυχίο κιθάρας), τάξη Γιάννη Κατσανούλη και Ιωάννα Καμπά (πτυχίο σαξοφώνου), τάξη Βασιλάκη Νίκου.

Τη συναυλία παρακολούθησαν οι τοπικοί σύμβουλοι της ΔΚ Νίκαιας Γιάννης Νέστορας και Γιάννης Τσίντζιρας καθώς και πολλοί μουσικόφιλοι.