Το νέο διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του JOIST έρχεται να μυήσει του μικρούς φίλους στον κόσμο της κηπουρικής, μέσα από τη διαδικασία της μάθησης. Στη 1 και στις 8 Ιουνίου, 11:00 – 13:30, παιδιά ηλικίας από 7 έως 12 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τον Λαχανόκηπο του JOIST μέσα από τη χρήση της τεχνολογίας. Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό ταξίδι μάθησης και εξερεύνησης, το οποίο υπόσχεται να καταστήσει μικρούς και μεγάλους, ταλαντούχους κηπουρούς.

Κατά τη διάρκεια του διαδραστικού εκπαιδευτικού προγράμματος, διάρκειας δύο ημερών, οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον μαγικό κόσμο της κηπουρικής, θα μάθουν να φροντίζουν τα φυτά και θα ανακαλύψουν τις θαυμάσιες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία στην ανάπτυξη και τη φροντίδα ενός υπέροχου λαχανόκηπου. Τα παιδιά θα βιώσουν μία μοναδική περιπέτεια, η οποία συνδυάζει την εξερεύνηση, την παρατήρηση, την ομαδική δουλειά, την ανάπτυξη δεξιοτήτων επικοινωνίας και τη χρήση νέων τεχνολογικών εργαλείων.

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο ημέρες. Η πρώτη ημέρα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των βασικών αρχών της κηπουρικής, της φύτευσης, της φροντίδας των φυτών, καθώς και της προετοιμασίας και της διαχείρισης ενός βιώσιμου λαχανόκηπου. Τη δεύτερη ημέρα, με τη βοήθεια τεχνολογιών όπως αισθητήρες και ρομποτάκια, τα παιδιά θα γίνουν οι καλύτεροι φύλακες του λαχανόκηπου. Οι μικροί μας κηπουροί, φεύγοντας, θα πάρουν ένα γλαστράκι με φυτό και θα αναλάβουν τη φροντίδα του με βάση όσα έμαθαν!

Το Πάρκο Καινοτομίας JOIST περιμένει μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν και να πειραματιστούν με τον λαχανόκηπό του. Η διασκεδαστική εκπαιδευτική περιπέτεια ολοκληρώνεται σε δύο συνεδρίες και η παρουσία των συμμετεχόντων είναι απαραίτητη και τις 2 ημέρες, προκειμένου να επιτευχθεί μία πλήρης διαδραστική εκπαιδευτική εμπειρία.

Μάθετε περισσότερα για τη διοργάνωση και δηλώστε συμμετοχή: Πράσινες Δαχτυλιές στο JOIST