Την Τετάρτη 29 Μαΐου ολοκληρώθηκαν οι ενδοσχολικές προαγωγικές εξετάσεις για τους μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Λάρισας, που παράλληλα με τις επαγγελματικές ή τις οικογενειακές υποχρεώσεις τους ανταποκρίθηκαν με επιτυχία και στις απαιτήσεις της φοίτησης στο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο. Πλέον, ακολουθούν οι καλοκαιρινές διακοπές, μία απαραίτητη ανάπαυλα, προκειμένου να επιστρέψουν ανανεωμένοι το Σεπτέμβριο για το επόμενο σχολικό έτος.

Ιδιαίτερα για τους μαθητές που περάτωσαν τη φοίτηση στη Β΄ Λυκείου, η επόμενη χρονιά θα έχει βαρύνουσα σημασία, καθώς στο τέλος της θα επιτευχθεί ο πρώτος στόχος τους, που είναι το Πτυχίο Ειδικότητας και το Απολυτήριο Λυκείου. Και, ασφαλώς, για αρκετούς από αυτούς, η διαδρομή θα συνεχιστεί με τη συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2025.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Λάρισας ευχόμαστε σε όλους τους Μαθητές μας που προήχθησαν στην επόμενη Τάξη, να ξεκουραστούν και με νέες δυνάμεις και ηθικό να προσέλθουν το Σεπτέμβριο για τη συνέχιση της φοίτησής τους.

Σε όσους θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2025 ευχόμαστε σωστή προετοιμασία, συστηματική μελέτη και σταθερή στοχοπροσήλωση, προκειμένου να στεφθεί με επιτυχία η προσπάθειά τους για περαιτέρω σπουδές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.