Η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά φάνηκαν έμπρακτα για ακόμη μία φορά, καθώς τόσο οι Σχολικές Μονάδες του Δήμου Τεμπών, όσο και επαγγελματίες, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας, προσφέροντας τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών, τα οποία διανεμήθηκαν στις ωφελούμενες οικογένειες που δοκιμάζονται οικονομικά.

Τα είδη που προσφέρθηκαν ήταν τα εξής: κρέας, τυροκομικά, πασχαλινά κουλούρια, παιδικές πάνες και παιδικές τροφές, ζυμαρικά, όσπρια, είδη υγιεινής και πασχαλινές λαμπάδες. Η διανομή τους πραγματοποιήθηκε τις πρώτες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε από την Προισταμένη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τεμπών κα Πανωραία Τσικλητάρη, σε συνεργασία με την Πρόεδρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Τεμπών κα Ζωή Σαραντοπούλου και με τη συνδρομή της υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι».

Η κάθε προσφορά μικρή ή μεγάλη είναι πολύ σημαντική, καθώς οι ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι αυξημένες.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τεμπών έχει ως κύριο στόχο την υποστήριξη και ενίσχυση ευπαθών ομάδων του πληθυσμού. Επίσης μεριμνά για την κάλυψη πρωτογενών αναγκών σε είδη διατροφής και καθημερινής χρήσης. Σκοπός του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι η αντιμετώπιση και η κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών τους.

Ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, η Πρόεδρος και τα μέλη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ευχαριστούν όλους για την προσφορά τους, όπως επίσης και τους υπαλλήλους των Υπηρεσιών του Δήμου, για την συμβολή τους στην διαδικασία συγκέντρωσης και διανομής των αγαθών." Η συνεισφορά και η αλληλεγγύη, ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, μας γεμίζουν ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον και αποτελούν αξίες που δεν πρέπει να χαθούν", τονίζει ο Δήμαρχος.