"Μόνον με συνέπεια έργων και λόγων, μόνον με υλοποίηση δεσμεύσεων, με σκληρή δουλειά και οργανωμένο σχέδιο μπορούμε να πάμε τη χώρα και τον τόπο μας ακόμη πιο μπροστά.

Το μήνυμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου μπορεί και πρέπει να είναι ακόμη πιο ισχυρό.

Με κεντρικό σύνθημα την αταλάντευτη δέσμευση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη για σταθερή πορεία της Ελλάδας προς την ανάπτυξη και την ευημερία για όλους", σημειώνει η υποψήφια βουλευτής Ν. Λάρισας της ΝΔ, κ. Ρένα αραλαριώτου.

Την Λαρισαία πολιτικό υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη κάτοικοι, αγρότες και επαγγελματίες σε Γλαύκη, Μελία, Μέλισσα και Αρμένιο -τους οικισμούς που επέλεξε να επισκεφθεί, παρουσιάζοντας το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ για την επόμενη τετραετία και τους στόχους για τον νομό Λάρισας, ιδίως αναφορικά με τον πρωτογενή τομέα.

«Δεν υπάρχουν περιθώρια συμβιβασμού. Προχωράμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά. Για τη ΝΔ, η Ελλάδα της επόμενης μέρας είναι μια Ελλάδα παραγωγική, που σέβεται και επενδύει στους ανθρώπους της, είναι μια Ελλάδα με καλύτερους μισθούς, περισσότερες θέσεις εργασίας, με λιγότερες ανισότητες, ισχυρή και ασφαλής σε ένα αβέβαιο διεθνές περιβάλλον.

Με πρόγραμμα και σχέδιο, μειώνουμε τους φόρους και αυξάνουμε μισθούς και συντάξεις. Με βήματα σταθερά, τολμηρά, αποφασιστικά προωθούμε τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, αλλάζουμε αυτά που πρέπει να αλλάξουν, διεκδικούμε το καλύτερο για τον τόπο μας», υπογραμμίζει η κ. Καραλαριώτου.