Τις δυνατότητες του Ταμείου Ανάκαμψης να χρηματοδοτήσει κάθε επιχείρηση παρουσίασαν σε εξειδικευμένα στελέχη, οικονομολόγους, φοροτεχνικούς, λογιστές και επιχειρήσεις στη Λάρισα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θοδωρής Σκυλακάκης και ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδας Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Όπως ανέφερε ο κ. Σκυλακάκης “ήρθαμε να μιλήσουμε για τις δυνατότητες του Ταμείου Ανάκαμψης, να ακούσουμε τους πολίτες και τα εξειδικευμένα στελέχη και να κάνουμε καλύτερη την πολιτική μας σε μια περίοδο που κατά τη γνώμη μου είναι θετική και για την Ελλάδα και την για την οικονομία της.

Το Ταμείο Ανάκαμψης έχει μια ποικιλία χρηματοδοτικών προγραμμάτων, παρά πολλά εργαλεία και δεν υπάρχει επιχείρηση μικρή, μεσαία, μεγάλη που να μη μπορεί να βρει αν θέλει να επενδύσει ένα εργαλείο κατάλληλο για να επενδύσει. Είναι, όμως, σημαντικό οι επενδύσεις να είναι πραγματικές, να φέρνουν παραγωγικότητα, θέσεις εργασίας, περισσότερο τζίρο στις τοπικές κοινωνίες και να αλλάζουν την ουσία της οικονομίας”.

“Τα χρήματα τα δίνουμε όχι για τους επιχειρηματίες, αλλά για τη δημιουργία πραγματικού πλούτου απ’ τον οποίο επωφελούνται όλοι όσοι βρίσκονται σε μια κοινωνία στην οποία υπάρχουν επενδύσεις“, κατέληξε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

ertnews.gr