«Αναβαθμίζουμε τα σχολεία μας και δημιουργούμε ένα ευχάριστο, δημιουργικό και λειτουργικό περιβάλλον μάθησης που βοηθά τους μαθητές μας να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους και ταυτόχρονα στηρίζει τους διδάσκοντες στο πολύπλοκο έργο τους».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου μόλις ενημερώθηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ότι την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, 19 σχολικές μονάδες του νομού Λάρισας θα παραλάβουν καινούργιο εξοπλισμό.

Δικαιούχοι είναι το 1ο, 3ο, 9ο, 28ο, 29ο, 33ο, 37ο 40ο και 48ο νηπιαγωγεία Λάρισας, τα 24ο και 39ο Δημοτικό Λάρισας, το Ειδικό Δημοτικό Φαρσάλων, το 2ο και 3ο Γυμνάσιο Λάρισας, το 3ο Λύκειο Λάρισας, το 2ο και 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας, το ΕΕΕΕΚ και το ΚΕΔΔΥ Λάρισας, που θα παραλάβουν γραφεία ηλεκτρονικών υπολογιστών, βιβλιοθήκες, θρανία, μαγνητικούς πίνακες και παιχνίδια.

«Η εκπαίδευση παίζει καθοριστικό ρόλο στην οικονομική, κοινωνική και προσωπική εξέλιξη του ανθρώπου. Μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία οι μαθητές αποκτούν δεξιότητες και ικανότητα σκέψης. Η νέα γενιά, οι μαθητές μας, είναι το μέλλον της πατρίδας μας και σε αυτούς επενδύουμε», κατέληξε η Λαρισαία βουλευτής.