Η Λάρισα κέρδισε με 3-1 στη Βέροια, για την 26η αγωνιστική της Super League 2. Οι «βυσσινί» με δύο γκολ του Τσιριγώτη και ένα του Αντράντα έφτασαν στη νίκη και τους 51 βαθμούς, ενώ η Βέροια παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού με 24 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 11’, όταν από ωραία ομαδική ενέργεια, η μπάλα έφτασε στον Μαυριά, ο οποίος από τη γωνία της περιοχής έβγαλε τη σέντρα και ο Πεντρόσο με κεφαλιά έδωσε τον Τσιριγώτη, ο οποίος από κοντά, σημείωσε το 0-1. Οι Θεσσαλοί στο 34’ έφτασαν στο 0-2, όταν ο Μαυριάς βρήκε με εξαιρετική λόμπα τον Τσιριγώτη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στον Βενετικίδη.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η Βέροια βρήκε το γκολ που έψαχνε και ξανά μπήκε στο ματς. Ο Μπελεβώνης έκλεψε τη μπάλα από τον Κόλα και πλάσαρε ψύχραιμα τον Σουλούκο, μειώνοντας σε 1-2 στο 46’.

Η ΑΕΛ «καθάρισε» τη νίκη στο 78’. Ο Τσιριγώτης ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Μανωλιούδη και ο Πεντρόσο από την άσπρη βούλα, έγραψε το 1-3. Ο Ογκμπόε στο 83’ με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βενετικίδη.

Συνθέσεις:

Βέροια (Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Κολλαράς, Ντουμάνης (64’ Μπαϊντού), Μανωλιούδης, Περδίκης, Μασούρας, Μπλέτσας, Μπουκουβάλας, Ελευθεριάδης (60’ Ιωάννου), Γιουκούδης, Μπουόλι (46’ Μπελεβώνης).

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Κοσσονού, Γκοτζαμανίδης, Μαξιμένκο (46’ Κόλα), Πλέγας (88’ Νικολιάς), Κ. Παπαγεωργίου (78’ Μιλτιάδης), Τσιριγώτης (78’ Ογκμπόε), Αντράντα (72’ Θωμαΐδης), Πεντρόσο, Μαυριάς.

liganews.gr