Το Δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη, στο γραφείο του στην έδρα του Δήμου στο Μακρυχώρι, επισκέφθηκαν ο Διευθυντή της Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε. Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Παναγιώτης Καλφούντζος και ο κ. Δημήτρης Σταυρίδης προϊστάμενος του Τμήματος Φυτοπροστασίας, προκειμένου να ενημερώσουν τον Δήμαρχο για την πορεία υλοποίησης του Προγράμματος Δακοκτονίας στο Δήμο Τεμπών, αλλά και γενικότερα θέματα αγροτικού ενδιαφέροντος. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου κ. Αθανάσιος Βλάχος και ο υπεύθυνος της δακοκτονίας στην περιοχή της Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου κ. Χρήστος Γκαμπούρας.

"Από την ενημέρωση που είχαμε από τον Διευθυντή της Δ.Α.Ο. Π.Ε. Λάρισας κ. Καλφούντζο και τον Προϊστάμενο του τμήματος Φυτοπροστασίας κ. Σταυρίδη για την πορεία υλοποίησης του φετινού προγράμματος δακοκτονίας στο δήμο μας, διαπιστώθηκε ότι, το πρόγραμμα συλλογικής καταπολέμησης με δολωματικούς ψεκασμούς συνεχίζεται κανονικά σε ολόκληρο το Δήμο Τεμπών, με τη φετινή χρονιά να χαρακτηρίζεται από υψηλά ποσοστά καρποφορίας της ελιάς για τις περισσότερες περιοχές", αναφέρει ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης.

Παράλληλα ο Δήμαρχος ζήτησε από τον Δ/ντή της Δ.Α.Ο. Π.Ε. Λάρισας, τη συνδρομή της Υπηρεσίας μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, ώστε να κινηθούν γρήγορα οι απαιτούμενες διαδικασίες για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος χορήγησης άδειας οδήγησης και χειρισμού αγροτικών μηχανημάτων (τρακτερ), καθώς έχουν κατατεθεί στο Δήμο Τεμπών πάρα πολλές αιτήσεις ενδιαφερομένων παραγωγών για έκδοση άδειας οδήγησης τρακτερ.

Ο κ. Μανώλης σε σχετική δήλωσή του, ευχαρίστησε τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Δ.Α.Ο. Π.Ε. Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την επίσκεψη τους και την λεπτομερή ενημέρωση, καθώς και για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για τους αγρότες του Δήμου Τεμπών, ενώ επισήμανε τη συνεχή ετοιμότητά τους να διεκπεραιώνουν έγκαιρα τα καθήκοντά τους μέσα στις αντίξοες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω και της γενικότερης υποστελέχωσης των δημοσίων υπηρεσιών.