Αγροτική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Πέμπτη (24 Νοεμβρίου), την οποία διοργανώνει η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων και οι Αγροτικοί Σύλλογοι που συμμετείχαν στην πανελλαδική σύσκεψη στην Αγιά της Λάρισας, στις 15 Νοεμβρίου 2022.

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας (ΕΟΑΣΝΛ), σε ανακοίνωση που εξέδωσε, μεταξύ άλλων, "χαιρετίζει τους εκατοντάδες αγρότες της Αγιάς που έδωσαν βροντερό παρόν στο κάλεσμα για το συλλαλητήριο που διοργάνωσε η Ομοσπονδία και οι Αγροτικοί Σύλλογοι. Η πρωτοφανής εντυπωσιακή μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση αναδείχνει το τεράστιο μέγεθος του προβλήματος στα μήλα, κάστανα, κεράσια και τα άλλα προϊόντα της Επαρχίας.

Ταυτόχρονα δείχνει την αποφασιστικότητα και την ενότητα μας να διεκδικήσουμε τα δίκαια αιτήματα μας στον αγώνα επιβίωσης που δίνουμε. Η ΕΟΑΣΝΛ χαιρετίζει τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Ελασσόνας που συμμετείχαν στην κινητοποίηση την ίδια ημέρα για τα κοινά προβλήματα και αιτήματα.

Το μήνυμα προς την Κυβέρνηση ήταν ξεκάθαρο και οφείλει να ακούσει τους αγρότες που συμμετείχαν στην συντονισμένη πανελλαδικά κινητοποίηση στις περιοχές που παράγουν μήλα, να ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματα τους."