Σε ανακοίνωση της "Συμπαράταξης Λαρισαίων" αναφέρονται τα εξής:

"Τα θαύματα στην πόλη μας κρατάνε τρεις μέρες. Άντε τέσσερις. Σε προηγούμενη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής δώσαμε συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή Μαμάκου, που ακολουθώντας την πρακτική όλων των προηγούμενων χρόνων για τη διαδικασία πρόσληψης 30 δίμηνων παιδαγωγών για την «Κατασκήνωση στην Πόλη» προέβλεπε το κριτήριο της εμπειρίας.

Το θεωρήσαμε δείγμα σεβασμού απέναντι στον επιτυχημένο αυτό θεσμό που αγκαλιάστηκε από τις οικογένειες της πόλης. Και δείγμα φροντίδας απέναντι στα παιδιά που είναι ζητούμενο να έχουν παιδαγωγούς με εμπειρία.

Αμ δε! Λίγες μέρες μετά, με μία πρωτοφανή εισήγηση, που έρχεται στη Δημοτική Επιτροπή εκτός της ημερήσιας διάταξης, ζητείται τροποποίηση της απόφασης. Η εισήγηση με αρ. Πρωτ. 32163 που υπογράφεται από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κο Γερογιώκα αναφέρει ότι το κριτήριο της εμπειρίας μπήκε «εκ παραδρομής»!

Διατηρώντας το δικαίωμά του να προσλαμβάνει όποιον θέλει, με αδιαφάνεια και χωρίς έλεγχο. Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στο Δήμαρχο και τα στελέχη του ότι πάνω από τα ρουσφέτια είναι η ασφάλεια των παιδιών της πόλης. Απλά ντροπή!"