Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες διαγράμμισης σε τμήμα της οδού Ηρ. Πολυτεχνείου (Καραγάτση προς 23ης Οκτωβρίου), καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και το κομμάτι παραδόθηκε στην κυκλοφορία, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήμα της οδού Βόλου.

Αναλυτικά, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Οδοποιίας της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων:

– Στο πλαίσιο του έργου «Ολοκλήρωση Εσωτερικού Δακτυλίου Λάρισας», στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου (στη δεξιά πλευρά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από την οδό Καραγάτση προς την οδό 23ης Οκτωβρίου) έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και η οδός από σήμερα το πρωί (Πέμπτη 30 Μαίου 2024) έχει παραδοθεί στην κυκλοφορία στο πλήρες πλάτος της.

– Εξαιτίας της ξαφνικής έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε χθες το απόγευμα, δεν κατέστη δυνατή η ολοκλήρωση των εργασιών διαγράμμισης (διαγράμμιση κατά μήκος και διαγράμμιση των διαβάσεων πεζών). Οι εργασίες διαγράμμισης προγραμματίζεται να ολοκληρωθούν το Σαββατοκύριακο, χωρίς άλλη διακοπή της κυκλοφορίας, αλλά με τμηματική εκτέλεσή τους. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα.

– Σήμερα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Βόλου (στη δεξιά πλευρά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων από τις σιδηροδρομικές γραμμές προς την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου). Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών αυτών και η οδός Βόλου θα αποδοθεί στην κυκλοφορία στο πλήρες πλάτος της, έως την έναρξη των εργασιών για την ανακατασκευή των πεζοδρομίων από το ρεύμα εξόδου προς τις σιδηροδρομικές γραμμές.

Οι εργασίες του συγκεκριμένου έργου συνεχίζονται με την καθαίρεση των πεζοδρομίων στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου (από την οδό 23ης Οκτωβρίου έως την οδό Κουτσούμπα).