Ο Ιούνιος είναι ήδη εδώ και έτσι, μετά την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού, είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τη Νέα Σελήνη, η οποία θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Ιουνίου στους Διδύμους και θα επηρεάσει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια. Ωστόσο, στην κορυφή αυτής της λίστας βρίσκονται ένα ζώδιο του αέρα και ένα ζώδιο του νερού.

Αυτή η Νέα Σελήνη θα μας δώσει την ευκαιρία να φέρουμε σε πρώτο πλάνο τα μελλοντικά σχέδιά μας και να προγραμματίσουμε κατά κάποιον τρόπο τη ζωή μας, βάζοντας ως στόχο μεγάλες και βαθιές επιθυμίες μας. Από την άλλη, αρχίζουμε να κατανοούμε τη σημαντικότητα του παρόντος, μιας και οι αλλαγές που επιθυμούμε να κάνουμε στη ζωή μας, πρέπει να ξεκινήσουν από το τώρα.

Τα δύο ζώδια που θα επηρεαστούν άμεσα από τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους είναι ο Δίδυμος και ο Ιχθύς.

Τα ζώδια που θα δουν αλλαγές στη ζωή τους με τη Νέα Σελήνη

Δίδυμος

Η Νέα Σελήνη αυτού του μήνα πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, συνεπώς είναι λογικό να επηρεαστείς άμεσα και περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Ερμής έχουν στρέψει το βλέμμα τους επάνω σου, γεγονός που σηματοδοτεί την έναρξη μιας ενεργής και γεμάτης δραστηριότητες περιόδου της ζωής σου. Αυτή τη στιγμή, που νιώθεις τη δύναμη ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο, πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα και να διεκδικήσεις τον στόχο σου. Όσο μεγάλο κι αν είναι το ποσοστό της αποτυχίας, το σύμπαν είναι με το μέρος σου.

Σταμάτα να περιμένεις να συμβούν πράγματα και πάρε την κατάσταση στα χέρια σου. Τίποτα δεν θα γίνει από μόνο του. Σε συναισθηματικό επίπεδο, μπορεί όλα να τα νιώθεις πιο έντονα και ενδεχομένως κάποια γεγονότα να τα λαμβάνεις πολύ προσωπικά, ωστόσο προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις. Πιθανότητα να χρειαστεί να βρεις λύση σε ένα σοβαρό απρόοπτο θέμα.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο, ωστόσο αυτή την περίοδο η ευαισθησία σου θα περάσει σε ένα άλλο επίπεδο και τα συναισθήματά του θα «χτυπήσουν» κόκκινο. Κι ενώ με τους γύρω του παραμένει πολύ τρυφερός, έφτασε η στιγμή για μια ενδοσκόπηση, που ίσως να τον μετακινήσει στο σημείο όπου θα έπρεπε να βρίσκεται. Αυτή η Νέα Σελήνη σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις μια πιο στερεή βάση για τη ζωή σου, η οποία θα χαρακτηρίζεται από ακεραιότητα και ασφάλεια.

Θέματα που αφορούν στο σπίτι, στην οικογένεια ή ακόμα και στις αναμνήσεις του παρελθόντος, θα μπορούσαν να έρθουν στην επιφάνεια, οπότε επικεντρώσου στο να λες την αλήθεια και να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και τις ανάγκες του. Έχοντας τον Κρόνο στο πλευρό σου, να θυμάσαι πως ό,τι κάνεις στη Νέα Σελήνη, θα αποδώσει εκθετικά.

jenny.gr