Η Αφροδίτη έχει φτάσει στην Παρθένο, προκαλώντας αλλαγές στις σχέσεις για μερικά ζώδια.

Από 5 έως 28 Αυγούστου, η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, της ομορφιάς, των συντροφικών σχέσεων, θα παραμείνει στο πρακτικό, αναλυτικό ζώδιο της Παρθένου. Η Αφροδίτη μπορεί να δυσκολευτεί στην Παρθένο, καθώς οι ρομαντικές κινήσεις συχνά εξισορροπούνται από τις πιο πρακτικές και ουσιαστικές προσεγγίσεις της Παρθένου.

Ωστόσο, είναι καιρός να αποφασίσουμε σοβαρά τι θέλουμε από τις σχέσεις μας. Την ίδια μέρα, ο Ερμής στην Παρθένο είναι ανάδρομος, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να προσέχουμε τα λόγια μας και να επικοινωνούμε με ειλικρίνεια και διαύγεια με τους γύρω μας.

Ενώ όλα τα ζώδια θα βιώσουν την επιρροή της μετάβασης αυτής, ορισμένα θα δουν πιο αισθητές αλλαγές στις σχέσεις τους.

Τα 4 ζώδια που θα δουν αλλαγές στην σχέση τους με την Αφροδίτη στην Παρθένο

  • Παρθένος
  • Ιχθύες
  • Ταύρος
  • Υδροχόος

Παρθένος

Παρθένοι, η Αφροδίτη διέρχεται από τον 1ο Οίκο του Εαυτού και της Ταυτότητας, κάτι που σημαίνει ότι, τώρα είναι μία καλή περίοδος να επαναξιολογήσετε τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας σε μία σχέση, και να βάλετε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα, κάτι που αμελούσατε για αρκετό καιρό.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, ο έρωτας παίρνει μία πιο πρακτική διάσταση και, η φροντίδα του εαυτού σας μπορεί να βελτιώσει και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Την ίδια στιγμή, αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιες εντάσεις αν οι φίλοι ή άλλοι άνθρωποι, βλέπουν τη σχέση τους μαζί σας χρησιμοθηρικά και δεν εκτιμούν τον χρόνο που τους αφιερώνετε.

Με τον ανάδρομο Ερμή να ξεκινά την ίδια μέρα, παρεξηγήσεις σχετικά με αυτά τα ζητήματα, είναι στο πρόγραμμα αν δεν εξηγείτε ξεκάθαρα στους άλλους τι κάνετε και για ποιους λόγους. Η φροντίδα του εαυτού σας μπορεί να ωφελήσει μεν τις σχέσεις σας, αλλά πρέπει να διασφαλίσετε τη σωστή και ειλικρινή επικοινωνία με τους ανθρώπους σας.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη κινείται στον 7ο Οίκο των Σχέσεων, ωθώντας σας να αξιολογήσετε τις σχέσεις σας και να καταλάβετε πως μπορούν να βελτιωθούν. Μπορεί οι Παρθένοι να είναι γνωστοί ως τελειομανείς αλλά τελικός σας στόχος είναι να κάνετε τους ανθρώπους σας να νιώσουν ότι τους αγαπάτε και τους νοιάζεστε.

Φροντίστε να εκφράσετε την εκτίμησή σας στους γύρω σας. Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής ξεκινά στην Παρθένο την ίδια μέρα, κάνοντας τις συζητήσεις και τις καλοπροαίρετες ενέργειες να φαίνονται διαφορετικά από αυτό που θέλετε.

Το καλύτερο θα ήταν να επαναξιολογήσετε τις σχέσεις σας και να εξετάσετε τις δικές σας ανάγκες, παρά να βγάλετε γενικά συμπεράσματα, τα οποία μακροπρόθεσμα, θα «γυρίσουν» εναντίον σας. Με την ολοκλήρωση αυτής της περιόδου, Ιχθύες, οι σχέσεις σας ή θα είναι πιο δυνατές, ή θα έχετε αποκτήσει μία πιο ξεκάθαρη αντίληψη για το τι πηγαίνει καλά και τι όχι.

Ταύρος

Ταύροι, οι επόμενες εβδομάδες του Αυγούστου, σας ωθούν να εξερευνήσετε και να εμπιστευτείτε περισσότερο τις σχέσεις σας. Καθώς η Αφροδίτη κινείται μέσα από τον 5ο Οίκο της Δημιουργικότητας και της Ευχαρίστησης, μπορεί να παρατηρήσετε εντονότερα την επίδρασή σας στους άλλους.

Ο Παρθένος αγαπά την ανάλυση και τις λεπτομέρειες, γεγονός που θα σας οδηγήσει σε αναζήτηση, και θα σας κάνει να έχετε πιο ανάλαφρη διάθεση στις σχέσεις σας. Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής ξεκινά την ίδια μέρα, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε κάποιες ευκαιρίες, αλλά μάλλον δεν θα παρουσιαστούν όπως θα περιμένατε.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, αγαπητοί Ταύροι, είναι να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας ώστε να σκεφτείτε τι θέλετε και χρειάζεστε για να νιώθετε «ζωντανός» σε μία σχέση, παρά να πιέζετε τα πράγματα να πάρουν την κατεύθυνση που θέλετε. Οι σχέσεις σας θα ωφεληθούν από αυτή την νέα προοπτική, όμως πρέπει να έχετε υπομονή.

Υδροχόος

Υδροχόοι, σήμερα μπορεί να νιώθετε μια πιο επικριτική διάθεση προς τις σχέσεις σας. Με την Αφροδίτη να κινείται προς τον 8ο οίκο της Εγγύτητας και των Κοινών Πόρων, μπορεί να επιθυμείτε ο δεσμός σας να είναι πιο βαθύς και έντονος, πέρα από το συνηθισμένο.

Η φύση της Παρθένου έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο. Μπορεί δηλαδή, να ξέρετε τι θέλετε, αλλά ταυτόχρονα να έχετε τόσο μεγάλες προσδοκίες για το πως θα πρέπει να γίνει αυτό που επιθυμείτε, με αποτέλεσμα, ο σύντροφός σας να νιώθει ασυναίσθητα, πίεση.

Επίσης, ενδέχεται να είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας και με το πόσο ενθουσιασμένοι είστε στη σημερινή σας σχέση, ειδικά με τον ανάδρομο Ερμή, ο οποίος σας ωθεί να δείτε συνολικά και προσεκτικά τη σχέση σας. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Η εγγύτητα και η τρυφερότητα είναι καλό να υπάρχουν, αν και πρέπει να είστε ρεαλιστικοί σχετικά με το τι μπορεί να σας προσφέρει η σχέση σας. Ποιος ξέρει, το ξεκαθάρισμα αυτό,  μπορεί να σας φέρει πιο κοντά.

enikos.gr