Ποια ζώδια θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα τον Αύγουστο του 2024; Πρόκειται για έναν δύσκολο μήνα, που όμως το πρώτο μισό του φέρει μία ευχάριστη Νέα Σελήνη, ικανή να δώσει μία ικανοποιητική έναρξη ή μία επανασύνδεση. Η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο με τις προκλητικές του όψεις φέρει κάποια ζώδιο ενώπιον μίας ξαφνικής αγάπης, ενώ η παρουσία του Δία πολλαπλασιάζει τις κατακτήσεις από άλλους. Πάμε να δούμε τους τυχερούς, παρακάτω, από τον oroskopos.gr

Ταύρος

Οι Ταύροι, παρά τις απότομες μεταβολές, θα μπορέσετε να βρείτε χαρά από τον έρωτα. Ακόμη και οι ‘φρεσκο-χωρισμένοι’ θα δείτε το ταίρι σας να επιστρέφει και να σας γεμίζει χαρά. Λίγες αλλαγές -από τις οποίες η πλειοψηφία θα είναι ευχάριστη- στα επαγγελματικά σας μπορεί να επηρεάσουν με εντάσεις τον έρωτα, αλλά το πάθος είναι αναμενόμενο. Μάλιστα, εσείς που έχετε έναν υγιή δεσμό, θα σκεφτείτε να τον σταθεροποιήσετε. 

Αιγόκερως

Πολλαπλοί παράγοντες ταυτόχρονα είναι ικανοί να σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην αγάπη! Η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο για αρκετό καιρό ακόμη θα επηρεάζει ζητήματα ερωτικών αλλά παράλληλα θα σας γεννήσει την ανάγκη να αποκτήσετε τη δική σας οικογένεια. Οι ξαφνικές μεταβολές στα συναισθήματά σας ή τη σχέση σας είναι πιθανή, ενώ αρκετοί από εσάς θα ‘παρατήσετε’ ένα υφιστάμενο φλερτ για χάρη ενός νέου, πραγματικά εντυπωσιακού. 

Τοξότης

Η επιρροή της Νέας Σελήνης, μαζί με την παρουσία του Δία στους Διδύμους φέρνει νέες γνωριμίες και ανανεωμένες σχέσεις. Η φυσική σας αισιοδοξία και η θετική σας ενέργεια θα προσελκύσουν ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και αξίες με εσάς. Είναι η ιδανική στιγμή να αφεθείτε στον έρωτα και να απολαύσετε κάθε στιγμή, δημιουργώντας όμορφες αναμνήσεις και βαθιές συναισθηματικές συνδέσεις. 

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ευνοεί τις ερωτικές ενάρξεις και τις νέες γνωριμίες για εσάς τους Κριούς, ενώ παράλληλα μπορεί να σας φέρει μεταξύ μίας παλιάς και μίας νέας αισθηματικής επιλογής. Έχετε τη δύναμη να διεκδικήσετε αυτό που επιθυμείτε. Η κοινωνικοποίηση και οι δυνατές επαφές θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των σχέσεών σας. Μην διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να προσελκύσετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας.