Το καλοκαίρι προχωρά προς το τέλος του και ενώ για πολλούς το φετινό καλοκαίρι έφερε μία νέα γνωριμία, την εξέλιξη μίας σχέσης, το πρώτο ταξίδι με το ταίρι του, κάποιοι εξακολουθούν να αναρωτιούνται πότε θα φτερουγίσει ξανά η καρδιά τους.

Τέσσερα ζώδια δεν πρέπει να μελαγχολούν, καθώς το καλύτερο κομμάτι του φετινού καλοκαιριού δεν έχει φτάσει ακόμη. Τέλη Αυγούστου, 4 ζώδια θα συναντήσουν αναπάντεχα τον έρωτα και θα ζήσουν γλυκές στιγμές και τρυφερά ηλιοβασιλέματα, αποχαιρετώντας το καλοκαίρι!

Τα 4 ζώδια που θα συναντήσουν τον έρωτα πριν τελειώσει ο Αύγουστος

  • Καρκίνος
  • Παρθένος
  • Ζυγός
  • Ιχθύες


Καρκίνος

Καρκίνοι, το φετινό καλοκαίρι ήταν αφιερωμένο στους αγαπημένους σας. Δημιουργήσατε μαζί τους αναμνήσεις, γίνατε το στήριγμά τους. Όμως, οχυρώσατε την καρδιά σας, θέλοντας να την προστατεύσετε από τον πόνο που φέρνει καμιά φορά ο έρωτας.

Καθώς το καλοκαίρι τελειώνει, θα νιώσετε μία αλλαγή, μία αναπάντεχη ζεστασιά που θα λιώσει τους τοίχους που χτίσατε για να προστατευθείτε. Μπορεί να έρθει κάποιος στη ζωή σας, ο οποίος θα περάσει αυτές τις άμυνες, θα εκτιμήσει την ευαίσθητη φύση σας, θα θέλει να εξερευνήσει το συναισθηματικό σας βάθος.

Αυτός ο άνθρωπος θα σας κάνει να νιώθετε άνετα και οικεία, θα νιώθετε λες και τον ξέρετε χρόνια. Όταν σας χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας, μην φοβηθείτε να την ανοίξετε. Αυτή μπορεί να είναι η αγάπη που θα μείνει, προσφέροντάς σας την ασφάλεια και τη συναισθηματική σύνδεση που πάντα λαχταρούσατε.

Παρθένος

Παρθένοι, το φετινό καλοκαίρι σας απασχόλησε η οργάνωση της ζωής σας, οι στόχοι σας, ο συντονισμός των μικρών λεπτομερειών που διαφεύγουν από όλους τους άλλους. Ο έρωτας δεν ήταν η προτεραιότητά σας, το σύμπαν όμως έχει άλλα σχέδια για εσάς.

Καθώς το καλοκαίρι φεύγει, μπορεί να νιώσετε μία αναπάντεχη έλξη για κάποιον που εκτιμά την αναλυτική σας φύση και την οξυδέρκειά σας. Ο άνθρωπος αυτός δεν θα είναι ένα παροδικό φλερτ, αλλά θα δει την ομορφιά της λεπτότητάς σας, την αφοσίωσή σας, την ανάγκη σας να τα κάνετε όλα τέλεια.

Θα σας αγαπήσει για αυτό που είστε. Θα δέχεται τα ελαττώματά σας. Αυτή η σύνδεση θα σας έρθει απότομα. Όμως, η αγάπη δεν έχει πρόγραμμα. Αυτός ο έρωτας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, Παρθένοι.

Ζυγός

Ζυγοί, η ισορροπία είναι στη φύση σας. Αυτό το καλοκαίρι αναζητούσατε την αρμονία σε όλες τις σχέσεις σας. Θέλατε  όλοι γύρω σας να είναι  χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Είστε εξαιρετικοί διαπραγματευτές και πάντα πασχίζετε να υπάρχει ισορροπία στον κόσμο. Ωστόσο καμιά φορά Ζυγοί, προσπαθώντας να ισορροπήσετε τις καταστάσεις, παραμελείτε τις δικές σας ανάγκες και τις επιθυμίες.

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του, η αγάπη έρχεται με τον πιο απροσδόκητο τρόπο στη ζωή σας. Θα μπει ένα άτομο στη ζωή σας, που θα κλονίσει τον τρόπο με τον οποίον έχετε μάθει να κάνετε τα πράγματα. Θα αναταράξει ευχάριστα τον προσεκτικά οργανωμένο κόσμο σας.

Αυτός ο άνθρωπος θα φέρει στη ζωή σας τον ενθουσιασμό, το πάθος, την περιπέτεια που δεν ξέρατε ότι έλειπε. Θα σας θυμίσει ότι ο έρωτας δεν βρίσκεται πάντα στην ισορροπία, αλλά στην αποδοχή του χάους και θα σας αποδείξει ότι αξίζει να έχετε την καρδιά σας ανοιχτή. Να είστε έτοιμοι για ένα αναπάντεχο ειδύλλιο. Μην φοβηθείτε να το ζήσετε!

Ιχθύες

Είστε ο ονειροπόλος του ζωδιακού κύκλου. Πάντα χαμένοι στις σκέψεις σας και την ανεξάντλητη φαντασία σας. Το φετινό καλοκαίρι κολυμπάτε στη θάλασσα των επιθυμιών σας, εξερευνάτε τον εσωτερικό σας κόσμο, βρίσκετε ομορφιά και παρηγοριά στην μοναξιά σας. Απολαύσατε τις στιγμές της ηρεμία σας, γνωρίσατε τον εαυτό σας καλύτερα και σχηματίσατε μία εικόνα σχετικά με το τι θέλετε από τη ζωή σας.

Καθώς το καλοκαίρι τελειώνει, η αγάπη έρχεται και σας βρίσκει εκεί που δεν το περιμένετε. Κάποιος που έχει την ίδια ευαισθησία, γούστο και καλλιτεχνική φύση με εσάς, μπορεί να έρθει στη ζωή σας, να συνδεθεί μαζί σας με τρόπο σχεδόν υπερφυσικό. Το άτομο αυτό, βλέπει τα πράγματα όπως εσείς, εκτιμά την ομορφιά και έχει ευαίσθητη καρδιά.

Ο άνθρωπος αυτός θα σας δώσει έμπνευση, θα σας προκαλέσει, θα σας ενθαρρύνει να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, όσο μακρινά και αν μοιάζουν. Μην εκπλαγείτε αν σας αρέσουν οι ίδιες ταινίες. Η σύνδεσή σας με τον άνθρωπο αυτό θα είναι μαγική.

enikos.gr