Λίγο πριν την αυριανή νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου καλό θα είναι σήμερα να μην δώσετε πολύ σημασία σε ανούσια πράγματα ή καταστάσεις οι οποίες δεν είναι του παρόντος. Αξιολογήστε τις καταστάσεις και δράστε με ωριμότητα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα μπορεί να σας κάνουν να αναμοχλεύετε καταστάσεις. Τυχόν αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν μετά από πολύ σκέψη και σύνεση καθώς επίσης να είστε προσεκτική/ός στα βήματα σας, αποφεύγοντας υπερβολές.

Για τους Ταύρους, προσωπικά ζητήματα και επιθυμίες μπαίνουν στο στόχαστρο σήμερα. Καλό θα ήταν να δείτε τα πράγματα με ηρεμία και κυρίως να μπορέσετε να τα εξετάσετε με μια περισσότερο ανοιχτή ματιά.

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία χρειάζεται ιδιαίτερη ευελιξία σήμερα. Η παρορμητική σας φύση χρειάζεται όρια εκεί που θα μπορούσε να χαλάσει την γενικότερη εικόνα μιας κατάστασης. Δώστε χώρο και χρόνο πριν εκφραστείτε κυρίως λεκτικά.

Για τους Καρκίνους, πολλές σκέψεις γεμίζουν το κεφάλι σας αλλά δεν είναι ανάγκη για υπερβολές. Σταθείτε σε αντικειμενικές βάσεις και κριτήρια και με σύνεση βάλτε στο τραπέζι τα πράγματα για την καλύτερη οργάνωση.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη σας να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων είναι έντονη, ωστόσο σήμερα θα πρέπει σκεφτείτε καλά τις κινήσεις σας. Καλύτερο θα ήταν να περιμένετε 1-2 ημέρες για σημαντικές δράσεις.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα μπορεί να σας δημιουργήσουν μια σχετική σύγχυση. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι με σύνεση και υπομονή να οργανώσετε τις σκέψεις σας ώστε να κάνετε καλύτερες και πιο εύστοχες δράσεις από αύριο και μετά.

Για τους Ζυγούς, για να αποφύγετε τις εκπλήξεις αποφύγετε δράσεις οι οποίες δεν έχουν οργανωθεί καλά και κυρίως δεν έχει γίνει ένας σχετικός έλεγχος. Σύνεση και προσοχή στις κινήσεις σας.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορεί να νιώσετε πως δεν ακούγονται τα μηνύματα σας ή δεν γίνεστε όσο κατανοητή/ός θα θέλατε από τους ανθρώπους γύρω σας. Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα σε θέματα επικοινωνίας και χρειάζεται να αφήσετε κάποια πράγματα να πέσουν κάτω, χωρίς να δώσετε σημασία σε πολλές λεπτομέρειες.

Για τους Τοξότες, αγωνία για κάτι το οποίο δεν έχει δείξει ακόμη τα αποτελέσματά του ή που για κάποιον λόγο δεν προχωρά όσο γρήγορα θα θέλατε, ενδέχεται να υπάρξει σήμερα. Από αύριο και μετά τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

Για τους Αιγόκερους, υπάρχει μια κατάσταση η οποία σας ζητείται αυτή τη στιγμή να δώσετε την ενεργητικότητά σας. Καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο για να μην χαθούν οι ισορροπίες. Προσοχή σε χειριστικές εκδηλώσεις είτε έχουν κέντρο εσάς είτε προέρχονται από εσάς.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων αυτή την στιγμή στην ζωή σας είναι έντονη αλλά και όχι τόσο ακίνδυνη αν επιμείνετε περισσότερο από το επιτρεπτό όριο. Αφεθείτε στην ροή και μην πιέσετε καταστάσεις σήμερα όσο και αν σας προκαλούν να το κάνετε.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να βάλετε τα πράγματα σε σειρά δεν είναι μια εύκολη υπόθεση σήμερα. Καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο και να οργανώσετε τις σκέψεις σας.