Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Σκορπιού ωθώντας σας να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας. Ταυτόχρονα, ο Ερμής ανάδρομος σας βοηθά να μπορέσετε να τα ταξινομήσετε κατά περίπτωση και να κάνετε μια εκκαθάριση, τουλάχιστον σε πρώτο επίπεδο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, βαθύτερες σκέψεις έχουν κινητοποιηθεί από χτες μαζί με επιθυμίες οι οποίες για να υλοποιηθούν θα πρέπει να δώσετε αρκετή από την ενέργεια σας.

Για τους Ταύρους, χτες και σήμερα οι σχέσεις και οι συνεργασίες είναι στο προσκήνιο και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ελίσσεστε με ευελιξία όπου αυτό θα σας φανεί χρήσιμο και εποικοδομητικό.

Για τους Διδύμους, αν κάτι δεν προχωρά σήμερα όπως το επιθυμείτε καλό θα είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αναλογιστείτε τους λόγους.

Για τους Καρκίνους, καλή στιγμή να κινηθείτε κατά βούληση αλλά αν συναντήσετε κάποιο εμπόδιο ή δυσκολία θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αλλάξετε στάση.

Για τους Λέοντες, από χτες υπάρχει μια σχετική δυσκαμψία σε ότι αφορά πολύ προσωπικά σας ζητήματα. Αυτό σημαίνει πως αυτή τη στιγμή τσεκάρετε τις αντοχές σας αλλά και την προσαρμοστική σας τάση γενικότερα.

Για τους Παρθένους, η επικοινωνία ή οι επαφές με άλλους ανθρώπους μπορεί να έχει/έχουν ένα βαθμό δυσκολίας σήμερα αλλά μπορείτε με την ανάλογη ευελιξία να πετύχετε αυτό που θέλετε ή να αναθεωρήσετε και να αλλάξετε ρότα.

Για τους Ζυγούς, ακόμη και αν κάτι ή κάποιος τεστάρει την αντοχή σας από χτες εσείς δεν πρέπει να χάσετε τις ισορροπίες σας. Κρατήστε διπλωματική στάση.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη ακόμη στο ζώδιό σας, σας ωθεί προς μια κατεύθυνση από την οποία θα νιώσετε πιο γεμάτη/ος αλλά αν για τον οποιοδήποτε λόγο νιώσετε κόπωση ή έλλειψη ενέργειας καλό θα είναι να το σεβαστείτε.

Για τους Τοξότες, διάφορες σκέψεις από χτες μπορεί να σας δημιουργούν μια σχετική αμφιθυμία αλλά είναι σίγουρο πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο είστε ικανή/ός να το γυρίσετε το παιχνίδι.

Για τους Αιγόκερους, μια κατάσταση μπορεί να λειτουργεί ανατρεπτικά ή να μην είστε απόλυτα βέβαιη/ος για το αποτέλεσμα που τελικά θα έρθει. Και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού, μην πτοείστε.

Για τους Υδροχόους, από χτες τσεκάρονται οι δυνάμεις και οι αντοχές σας σε κάποιον σημαντικό τομέα της ζωής σας. Κρατήστε μια πιο ευέλικτη στάση για να νιώσετε καλύτερα.

Για τους Ιχθύες, η ενέργεια από χτες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς αλλά λόγω του Ερμή ανάδρομου καλό θα είναι να κρατήσετε μια περισσότερο ουδέτερη στάση μπροστά σε κάτι που μπορεί να προκύψει.