Νέα Σελήνη στον Λέοντα πραγματοποιείται σήμερα το μεσημέρι. Η παρουσία του Ερμή στάσιμου και της Αφροδίτης σε κενό πορείας ενδέχεται να φέρουν σκέψεις από το παρελθόν ξανά στο προσκήνιο ή κάποιες καταστάσεις να φαίνονται βουνό. Ο σκοπός είναι να μπείτε σε μια διαδικασία ξεκαθαρισμάτων και να χρησιμοποιήσετε την θέληση και την επιθυμία ως κινητήριες δυνάμεις για να βρείτε δημιουργικές διεξόδους. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, η νέα Σελήνη στον Λέοντα σας βοηθά να ανοίξετε τα φτερά σας προς δημιουργικά εγχειρήματα και οποιαδήποτε δημιουργική κατεύθυνση επιθυμείτε. Είναι σημαντικό για εσάς αυτή τη στιγμή να νιώσετε αυτή τη δυναμική η οποία μπορεί να απογειώσει κάτι το οποίο πραγματικά έχει περιθώριο ανάπτυξης ακόμη και εν μέσω δυσκολιών λόγω του Ερμή ανάδρομου.

Για τους Ταύρους, με την νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα οι σχέσεις, οι συνεργασίες και γενικότερα οι συνδέσεις σας έρχονται στη πρώτη γραμμή για τις επόμενες 28 ημέρες. Καταστάσεις σας βάζουν να έχετε ενεργό ρόλο στο παιχνίδι της ζωής και να είστε στο προσκήνιο των πραγμάτων ρίχνοντας φως σε περιοχές οι οποίες είχαν βαλτώσει λόγω ακινησίας. Προσωπικά και θέματα σπιτιού/οικογένειας θέλουν υπομονή.

Για τους Διδύμους, η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σας βοηθά να ταξινομήσετε τις πληροφορίες που έχετε λάβει τους τελευταίους μήνες και να προχωρήσετε πιο σταθερά στη πορεία σας. Μέσα στις επόμενες 28 ημέρες ασχοληθείτε με ότι διεγείρει τη φαντασία σας και τραβάει τη προσοχή σας.   

Για τους Καρκίνους, η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σας βοηθά μέσα στις επόμενες 28 ημέρες να κρατήσετε οτιδήποτε σας ωφελεί και να αποχωριστείτε ότι σας βαραίνει σε συναισθηματικό ή υλικό επίπεδο. Ότι αξίζει, θα έχετε την ευκαιρία να το επεκτείνετε και να πάρετε χαρά από αυτό. Ότι σας περιορίζει αφήστε το στην άκρη και ελαφρύνετε τους ώμους από το συγκεκριμένο – περιττό – βάρος.   

Για τους Λέοντες, με την νέα Σελήνη στο ζώδιό σας η προσοχή είναι στραμμένη πάνω σας δίνοντας την ευκαιρία να μπορέσετε να κάνετε μια επανεκκίνηση σε όποιο επίπεδο θελήσετε. Για τις επόμενες 28 ημέρες θα υπάρξει η ενέργεια, το θάρρος και η εύνοια να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες για επέκταση και αύξηση.  

Για τους Παρθένους, η νέα Σελήνη στον Λέοντα θα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική βοηθώντας σας να δείτε πράγματα και καταστάσεις από μια νέα οπτική. Ο σκέψεις που θα κάνετε θα είναι πολλές και ποικίλες μέσα στις επόμενες 28 ημέρες ωστόσο, θα πέσει φως σε πολλά από αυτά τα οποία δεν είναι απόλυτα ορατά αυτή τη στιγμή. Μετά από αυτή τη διαδικασία θα μπορέσετε, με διαφορετικό αέρα, να ακουμπήσετε τα όνειρα και τα σχέδιά σας σε βάσεις και στηρίγματα τα οποία θα είναι πιο στέρεα.   

Για τους Ζυγούς, η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να κάνετε όνειρα προς νέες κατευθύνσεις κυρίως σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Για τις επόμενες 28 ημέρες θα μπορέσετε εκτός της στήριξης που θα υπάρξει από ομάδες και ομοϊδεάτες, να κάνετε ευχάριστα διαλλείματα τα οποία θα σας βοηθήσουν να ανασυνταχτείτε και να διασκεδάσετε με φίλους και ανθρώπους που εκτιμάτε.

Για τους Σκορπιούς, η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα μπορεί να μην στρώνει το δρόμο με ροδοπέταλα αλλά υπόσχεται να σας ανυψώσει και μέσα από δημιουργική εργασία να υπάρξει εξέλιξη ακόμη και εν μέσω δυσκολιών. Μέσα στις επόμενες 28 ημέρες η δυναμική επίτευξης και γενικότερα οι ανταμοιβές από τους κόπους σας έρχονται από εργασιακές δραστηριότητες και την καριέρα σας.

Για τους Τοξότες, ιδιαίτερα ευνοϊκή η νέα Σελήνη στον Λέοντα, η οποία υπόσχεται να ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σας και να δυναμώσει τη πίστη σας προς ένα καθολικά επιτεύξιμο στόχο. Βαθύτερες αξίες κινητοποιούνται μέσα στις επόμενες 28 ημέρες ώστε να είστε σε θέση να επιλέξετε πιο σωστά την οδό που θέλετε να ακολουθήσετε από δω και πέρα.

Για τους Αιγόκερους, η νέα Σελήνη στο ζώδιο το Λέοντα θα σας βοηθήσει κυρίως σε εσωτερικό επίπεδο κλείνοντας υποθέσεις και εκκρεμότητες που έχουν μείνει ανοιχτές. Μέσα στις επόμενες 28 ημέρες η διαίσθηση σας θα είναι ιδιαίτερα ενεργή και παρόλο που είστε από τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε κυρίως ότι βλέπετε με τα ίδια σας τα μάτια, καλό θα είναι να την εμπιστευτείτε, πριν αποφασίσετε να μπείτε σε οποιαδήποτε διαδικασία δράσης.

Για τους Υδροχόους, η νέα Σελήνη στον Λέοντα πραγματοποιείται απέναντί σας, δίνοντας ευκαιρίες να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο σχέσεις, συνεργασίες και συνδέσεις. Για τις επόμενες 28 ημέρες μπορείτε να κάνετε σταθερά βήματα, πάνω σε ράγες, με ευνοϊκή κατάληξη κυρίως για εγχειρήματα στα οποία έχετε συνεργαστεί με άλλους ανθρώπους ή ομάδες ακόμη και εν μέσω δυσκολιών.

Για τους Ιχθύες, η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα σας βοηθά και κυρίως σας ωθεί να ασχοληθείτε με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες, κάτι που θα έχει αντίκτυπο και στην ψυχική ή σωματική σας υγεία. Εργασιακά ζητήματα βοηθιούνται ώστε να μπουν σε μια παραγωγική σειρά, κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο περισσότερο χρόνο για εσάς.