Ο Ήλιος σήμερα βρίσκεται σε κενό πορείας, λίγο πριν περάσει στο ζώδιο του Λέοντα, απέναντι από την Σελήνη και τον Πλούτωνα. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι ιδιαίτερη μιας και χρωματίζεται με μια αίσθηση κλεισίματος, κορύφωσης και με μια σχετική αγωνία για κάτι που θέλετε να φέρετε στην επιφάνεια, στο φως αλλά λείπει η αντίστοιχη ενέργεια για να συμβεί. Παρόλο που φαίνεται να δίνεται μια 2η “ευκαιρία” (δεύτερη Πανσέληνος στον ίδιο άξονα) για κάτι που αποζητάτε, μια αίσθηση μοναξιάς μπορεί να λάβει χώρα και καλό θα είναι να αφουγκραστείτε την στιγμή ώστε να κατανοήσετε το βαθύτερο νόημα. Επίσης, καλό θα είναι σημαντικές δράσεις να προγραμματιστούν μετά τις 3μιση μμ. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, σήμερα ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι σημαντικά για εσάς και έχουν αξία προσωπική αλλά προσπαθήστε να δίνετε χώρο σε ότι δεν προχωρά όπως το θέλετε. Από αύριο δείτε εκ νέου τα πράγματα.     

Για τους Ταύρους, θα ήταν φρόνιμο σήμερα να κινηθείτε με ασφάλεια και να μην ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι σημαντικά ή σας κουράζουν. Η ημέρα δεν προσφέρετε για δράσεις οι οποίες θέλουν κόπο και ενέργεια ή σας φορτίζουν σε ψυχικό επίπεδο.   

Για τους Διδύμους, οι εμπνεύσεις σας είναι ιδιαίτερα δυνατές και μπορούν να φέρουν λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν, ωστόσο δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για σημαντικές δράσεις. Κάντε υπομονή μέχρι αύριο και σήμερα κινηθείτε πολύ προσεκτικά.    

Για τους Καρκίνους, σήμερα κάντε τα απαραίτητα και φροντίστε όσο καλύτερα γίνεται τον εαυτό σας. Κάντε πράγματα τα οποία σας βοηθούν να ξεκουραστείτε κυρίως σε ψυχικό επίπεδο και αφήστε σημαντικές ενέργειες για αύριο.    

Για τους Λέοντες, σχέσεις και συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο είτε λόγω εξωτερικών γεγονότων είτε λόγω δικών σας σκέψεων αυτή τη στιγμή γιαυτό κινηθείτε όσο πιο ευέλικτα γίνεται. Η ημέρα δεν προσφέρετε για σημαντικές δράσεις απεναντίας θέλει ιδιαίτερο χειρισμό.   

Για τους Παρθένους, κάτι μπορεί να σας δυσκολεύει αυτή τη στιγμή στις καθημερινές σας δραστηριότητες ή στην εργασία σας αλλά η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για σημαντικές δράσεις. Μπείτε στην διαδικασία σκέψεων αλλά οι δράσεις θα πρέπει να προγραμματιστούν από αύριο και μετά.    

Για τους Ζυγούς, σήμερα προσπαθήστε να δώσετε την ενέργειά σας σε πράγματα από τα οποία μπορείτε να πάρετε προσωπική ικανοποίηση. Δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για να κάνετε πολλά πράγματα και κινηθείτε όσο περισσότερο αυτόνομα μπορείτε.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα δεν είναι η ιδανικότερη ημέρα για να ασχοληθείτε με καταστάσεις που αφορούν ή συνδέονται άμεσα με την προσωπική σας ζωή, το σπίτι ή τις σχέσεις σας προσωπικές/επαγγελματικές. Μπείτε στην διαδικασία να κάνετε διάφορες σκέψεις σχετικά με αυτό που σας απασχολεί αλλά τις αποφάσεις καλύτερα να τις πάρετε από αύριο και μετά.

Για τους Τοξότες, ενδέχεται η επικοινωνία σήμερα ή πράγματα που σκέφτεστε να κάνετε να μην βγαίνουν όπως τα θέλετε. Καλό θα είναι να περιμένετε μέχρι αύριο για να είναι ευκολότερο ενεργειακά να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας και αυτό που προσδοκάτε.

Για τους Αιγόκερους, ένα οικονομικό ζήτημα ή κάτι που σχετίζεται με τις αξίες σας γενικότερα μπορεί να κινητοποιηθεί και να ζητά την ενέργειά σας. Καλύτερα να προσπαθήσετε να το διευθετήσετε από αύριο και μετά που η ενέργεια θα είναι καλύτερη.

Για τους Υδροχόους, η Σελήνη στο ζώδιό από το μεσημέρι και μετά συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα ενδέχεται να σας ωθούν να λειτουργήσετε πιεστικά ή/και οι άλλοι να σας εκλαμβάνουν απόμακρη/ος. Καλό θα είναι να κινηθείτε προσεκτικά και ευέλικτα σήμερα αφήνοντας σημαντικές δράσεις για αύριο.

Για τους Ιχθύες, διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας αυτή τη στιγμή και δεν είναι σίγουρο πως θα είναι όλες βοηθητικές στο αποτέλεσμα που προσδοκάτε να φέρετε. Μείνετε σε μια ασφαλή οδό και προγραμματίστε σημαντικές ενέργειες από αύριο και μετά.