Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Ζυγού φέρνοντας σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο. Η θετική της σχέση με τον Άρη και τον Ουρανό θα λειτουργήσει βοηθητικά μπροστά σε ένα εμπόδιο ή δυσκολία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, μπορείτε σήμερα να αφιερωθείτε σε κάτι, σε έναν σκοπό αρκεί να έχετε υπομονή και να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

Για τους Ταύρους, μια κατάσταση θα μπορούσε να προχωρήσει ένα βήμα αρκεί να βγάλετε τις παρωπίδες και να απομακρύνετε παλαιωμένες πεποιθήσεις.

Για τους Διδύμους, μια κατάσταση θα μπορούσε να εξελιχθεί ενδιαφέρουσα αρκεί να επενδύσετε ενέργεια και να κρατήσετε διπλωματική στάση.

Για τους Καρκίνους, σήμερα θα μπορούσατε να βρείτε τις ισορροπίες σας ζυγίζοντας τα πράγματα και τις καταστάσεις ανάλογα την περίσταση.

Για τους Λέοντες, σκέψεις, επαφές και μηνύματα θα μπορούσαν να είναι ενδιαφέροντα αν δώσετε και εσείς την πρέπουσα σημασία.

Για τους Παρθένους, η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να τονωθεί σήμερα μέσα από καταστάσεις και γεγονότα τα οποία έχουν σταθερές βάσεις.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας ωθεί προς το κέντρο σας, δηλαδή προς την οδό που θα σας κάνει να πάρετε προσωπική ευχαρίστηση γιαυτό προσπαθήστε να την αφουγκραστείτε.

Για τους Σκορπιούς, κάποιες φορές τα πράγματα είναι περισσότερο απλά από ότι τα έχετε εσείς στο μυαλό σας. Σήμερα ακολουθήστε αυτή την οδό.

Για τους Τοξότες, φίλοι και κοινωνικές επαφές σήμερα θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά και θα σας τονώσουν σε όλα τα επίπεδα.

Για τους Αιγόκερους, αφήστε για λίγο στην άκρη τα τρέχοντα και ασχοληθείτε με κάτι το οποίο μπορεί να σας ξεκουράσει και να σας τονώσει ψυχικά.

Για τους Υδροχόους, καλή ημέρα για να συντονιστείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες αρκεί να ακολουθήσετε αυτό που λέει η διαίσθησή σας.

Για τους Ιχθύες, σήμερα δείτε τα πράγματα πιο επιφανειακά και μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σας παρασύρει στα δικά του συναισθηματικά βάθη.