Τα επιχειρηματικά σχέδια, η καθημερινή ρουτίνα και η υγεία είναι τα συνήθη θέματα που μας απασχολούν όταν ο φτερωτός Ερμής περνά από το ζώδιο της Παρθένου. Έως 14/8 και από 9/9 έως 25/9 (λόγω της ανάδρομής του πορείας, θα αναφερθώ σε ξεχωριστό άρθρο) θα είναι περίοδοι κατά τις οποίες μπορούμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες και την αποτελεσματικότητα σε κάτι που ασχολούμαστε ήδη, να δώσουμε ένα χέρι βοηθείας σε αυτούς που το έχουν ανάγκη ή/και να πάρουμε πρακτικές συμβουλές από άλλους ανθρώπους. Η ώθηση για την τελειότητα θα είναι υπαρκτή, ωστόσο μπροστά σε μια δυσκολία, επιλογή μας θα είναι να σκεφτούμε: “Αν κάτι είναι να πάει στραβά, θα πάει” ή “Αν κάτι πάει στραβά, μπορώ να το διορθώσω”. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου σας βοηθά να βάλετε μια τάξη στα πράγματα τα οποία είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή στην καθημερινή σας ζωή. Χρησιμοποιώντας κάθε υπαρκτό μέσον μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη θέση του Ερμή και να οργανωθείτε κατά περίπτωση.

Για τους Ταύρους, ευνοϊκή η θέση του Ερμή στην Παρθένο για εσάς. Θα μπορέσετε να συγκεντρώσετε τις απαραίτητες πληροφορίες και να τακτοποιήσετε τα πάντα γύρω σας με τρόπο που θα σας δώσει την μέγιστη αποτελεσματικότητά τους.

Για τους Διδύμους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας στην Παρθένο, το άλλο ζώδιο που κυβερνά, σας βοηθά να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και ζητήματα τα οποία είναι ανοιχτά κυρίως σε θέματα ιδιωτικής ζωής, οικογένειας και σπιτιού. Οποιαδήποτε επανατοποθέτηση και προσαρμογή στα τωρινά δεδομένα θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τις νέες δυνατότητες που προκύπτουν ειδικά στους συγκεκριμένους τομείς.

Για τους Καρκίνους, η θέση του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι επηρεάζει και βοηθά οτιδήποτε σχετίζεται με τα κοντινά ταξίδια και την επικοινωνία για εσάς. Είναι μια θέση η οποία διευκολύνει την αλληλο-σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους ειδικά στην περίπτωση που υπάρχει κοινό όφελος.

Για τους Λέοντες, με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου σας δίνεται η δυνατότητα να σταθείτε σε λεπτομέρειες τις οποίες μια άλλη στιγμή θα είχατε προσπεράσει. Η διαύγεια του νου σας και κυρίως να μπορείτε να εστιάσετε σε πράγματα τα οποία μπορούν να γίνουν σημαντικά για εσάς θα είναι αξιοσημείωτη.

Για τους Παρθένους, με τον Ερμή στο ζώδιο σας αυξάνεται η επικριτική σας τάση αλλά τα οφέλη είναι τόσα πολλά που αυτό μπορείτε και να το προσπεράσετε. Θα έχετε την εύνοια να βρείτε νέους τρόπους αυτό-βελτίωσης και να προβάλετε τα ταλέντα σας με ζηλευτό τρόπο στους ανθρώπους που είναι κοντά σας.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής στην Παρθένο σας βάζει σε σκέψεις και αυτό είναι κάτι πολύ καλό. Την ίδια στιγμή που θα προσπαθείτε να βρείτε τις ισορροπίες σας ο φτερωτός Ερμής θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα που έχετε συλλέξει και έχετε στη κατοχή σας.

Για τους Σκορπιούς, κοινωνικά θέματα ενεργοποιεί ο φτερωτός αγγελιοφόρος των Θεών στο ζώδιο της Παρθένου για εσάς. Θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε κοντά με ένα ξεχασμένο όνειρο ή/και νέες συνεργασίες οι οποίες ο κοινός στόχος και όραμα θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό τους.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στο ζώδιο της Παρθένου θα σας βοηθήσει να γειώσετε πράγματα στο εδώ και τώρα της ζωής σας. Δεν θα είναι μια εύκολη διαδικασία και πιθανά να έρθετε μπροστά σε προκλήσεις αλλά υπόσχεται πως θα είστε περισσότερο δυνατή/ός και κυρίως πιο σίγουρη/ος για τις ικανότητές σας.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στην Παρθένο αναπτερώνει το ηθικό σας και αυξάνει τις αντοχές σας. Μια πολύ ευνοϊκή θέση για εσάς κατά την οποία μπορείτε να εμπνευστείτε, να ταξιδέψετε και να χαρείτε τους καρπούς των κόπων σας.

Για τους Υδροχόους, με τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε τάξη και κυρίως εντός τόπου και χρόνου, κάτι πολύ σημαντικό για την πορεία και εξέλιξη που θέλετε να φέρετε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Οτιδήποτε είναι ανοιχτό ή σε εκκρεμότητα θα μπορέσετε να το τακτοποιήσετε βάσει της χρησιμότητας και κυρίως της αποτελεσματικότητάς του.

Για τους Ιχθύες, ο φτερωτός Ερμής απέναντι σας δεν θα σας αφήσει σε ησυχία. Μπορεί να μην είναι αυτό που ζητάτε αυτή τη στιγμή, αν βγείτε από τη ρουτίνα σας, αλλά είναι σίγουρο πως μετά το πέρας της περιόδου που θα μείνει στο ζώδιο της Παρθένου θα δείτε πολλές ευνοϊκές αλλαγές κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες.