Σήμερα αποφύγετε σημαντικές ενέργειες μεταξύ 11πμ και 1μμ περίπου. Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού σας φέρνει σε επαφή με σχέσεις και συνεργασίες αλλά λόγω του Ερμή ανάδρομου καλό θα είναι να δείξετε επιείκεια.  Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να τσεκάρετε τα συναισθήματα του ανθρώπου που έχετε απέναντί σας αλλά δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή να το κάνετε.

Για τους Ταύρους, μια κατάσταση στην καθημερινή σας ρουτίνα έρχεται στο προσκήνιο προς διευθέτηση σήμερα. Δώστε την πρέπουσα σημασία.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη να χαρείτε και να κάνετε όμορφα πράγματα για εσάς και τους αγαπημένους σας θα οδηγεί τα βήματά σας σήμερα.

Για τους Καρκίνους, προσωπικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, ωστόσο καλό θα είναι να ασχοληθείτε μόνο με ότι επείγει να τακτοποιηθεί.

Για τους Λέοντες, επαφές και μηνύματα έρχονται σήμερα από το άμεσο περιβάλλον σας, ωστόσο λόγω του Ερμή ανάδρομου καλό θα είναι να φιλτραριστούν καλά.

Για τους Παρθένους, δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για πολλές αναλύσεις. Μείνετε καλύτερα στην επιφάνεια των πραγμάτων.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα και καταστάσεις. Καλό θα είναι να το ακολουθήσετε.

Για τους Σκορπιούς, διάφορες σκέψεις σήμερα και αύριο μπορεί να σας πηγαίνουν από το ένα μέρος στο άλλο. Όπως και να έχει προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες.

Για τους Τοξότες, η ανάγκη να εκφραστείτε και να βρεθείτε με ανθρώπους που έχετε κοινό όραμα και γούστα θα κινεί τα βήματά σας σήμερα.

Για τους Αιγόκερους, δεν είναι όλες οι ημέρες οι ίδιες και η σημερινή σας ωθεί να ασχοληθείτε με πιο λεπτεπίλεπτα και πιο ήπια πράγματα. Δοκιμάστε το.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη να κυριαρχήσετε με κάποιον τρόπο έρχεται στο προσκήνιο σήμερα, ωστόσο θα πρέπει να το κάνετε με τακτ ώστε να έχει επιτυχία.

Για τους Ιχθύες, διάφορες ψυχικές φορτίσεις σήμερα μπορεί να σας απομακρύνουν από τον στόχο σας γι' αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός.