Η Σελήνη συνεχίζει το πέρασμα της από το ζώδιο του Τοξότη απέναντι από τον Άρη και τον Δία σήμερα και σε δυσαρμονική σχέση με την Αφροδίτη και τον Κρόνο. Τα συναισθήματα θα είναι ανάμεικτα και μια τάση αμφιθυμίας θα είναι αισθητή. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, δεν είναι εύκολη ημέρα για να βάλετε τα πράγματα ή τις σκέψεις σας σε μια σειρά γιαυτό προσπαθήστε να ασχολείστε με ένα πράγμα την φορά.

Για τους Ταύρους, διάφορες καταστάσεις ενδέχεται να σας φορτίσουν σήμερα αλλά εσείς προσπαθήστε να κρατήσετε την αισιοδοξία σας ενεργή και αφοπλιστείτε με υπομονή.

Για τους Διδύμους, το κύριο ζήτημα της περιόδου για εσάς είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής που κινείτε ανάδρομος. Ακόμη και αν κάποια πράγματα προχωρήσουν σήμερα μην επαναπαυτείτε.

Για τους Καρκίνους, διάφορες καταστάσεις μπορεί να σας φορτίσουν σήμερα γιαυτό επιλέξτε να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο θα λειτουργήσει σαν βαλβίδα αποφόρτισης.

Για τους Λέοντες, Ο Ερμής μπαίνει ξανά στο ζώδιό σας ανάδρομος αύριο οπότε καλό θα είναι να είστε προσεκτική/ός στα βήματα που κάνετε αυτή τη στιγμή.

Για τους Παρθένους, προσωπικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και εσείς θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με ηρεμία και καρτερικότητα.

Για τους Ζυγούς, σήμερα κινηθείτε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε και περιορίστε τις σπατάλες σε όλα τα επίπεδα.

Για τους Σκορπιούς, θέματα αξιών είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο είναι στο τραπέζι και ζητούν την προσοχή σας.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στο ζώδιό σας γενικότερα ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας, ωστόσο σήμερα καλό θα είναι να κρατήσετε μικρό καλάθι.

Για τους Αιγόκερους, διάφορες σκέψεις μπορεί να μην σας αφήνουν να ηρεμήσετε σήμερα ή να νιώθετε πως δεν βγάζετε άκρη. Κάντε κάτι ευχάριστο και πιο χαλαρό ώστε να ξεκουραστείτε σε ψυχικό κυρίως επίπεδο.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη σας να κάνετε τα πράγματα να συμβούν οδηγεί τα βήματά σας, ωστόσο σήμερα θέλει ιδιαίτερο χειρισμό και διαλλακτικότητα.

Για τους Ιχθύες, σχέσεις, συνεργασίες και οτιδήποτε αφορά εσάς και άλλους ανθρώπους θέλει ιδιαίτερη προσοχή σήμερα. Κρατήστε χαμηλό προφίλ.