Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Ζυγού, απέναντι από τον Χείρωνα σήμερα συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις ή να φέρει κάποια γεγονότα τα οποία ενδέχεται να σας φορτίσουν. Λόγω της συνόδου του Άρη με τον Δία καλό θα είναι σε κάθε περίπτωση να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας ή τα δεδομένα μπροστά σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι από το astroguide.gr


Για τους Κριούς, σχέσεις, συνεργασίες και επαφές θέλουν ιδιαίτερο χειρισμό σήμερα. Μακρυά από παρορμητισμούς.

Για τους Ταύρους,  σήμερα δώστε χώρο στον ψυχικό σας κυρίως κόσμο και μείνετε μακρυά από ότι μπορεί να σας φορτίσει αρνητικά.

Για τους Διδύμους, η ανάγκη να χαρείτε και να πάρετε προσωπική ικανοποίηση σήμερα μπορεί να παρεμποδιστεί γιαυτό κινηθείτε ευέλικτα.

Για τους Καρκίνους, θέματα σπιτιού ή δουλειάς σήμερα καλό θα είναι να τα αποφύγετε γιατί δεν θα είναι εύκολο να τα διαχειριστείτε.

Για τους Λέοντες, κάποιες καταστάσεις μπορεί να σας βάλουν σε φαύλο κύκλο σήμερα γιαυτό αποφύγετε τις κακοτοπιές.

Για τους Παρθένους, σήμερα αποφύγετε οτιδήποτε αφορά οικονομικά και αξίες είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο γιατί ενδέχεται να απογοητευτείτε.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας ωθεί να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας φέρουν προσωπική ικανοποίηση αλλά σήμερα απέναντι από τον Χείρωνα θα χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω αν δείτε εμπόδιο μπροστά σας.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα δύσκολα θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη γιαυτό κινηθείτε πιο ανάλαφρα και αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας φορτίσει αρνητικά.

Για τους Τοξότες, ενδέχεται σήμερα να χρειαστεί να βάλετε κάποιες επιθυμίες σας σε δεύτερη μοίρα γιατί κάποια άλλα ζητήματα είναι πιο επείγοντα.

Για τους Αιγόκερους, όσο περνά η ημέρα ενδέχεται το φορτίο να βαραίνει σήμερα γιαυτό κινηθείτε όσο πιο αυτόνομα γίνεται.

Για τους Υδροχόους, αποφύγετε σήμερα επαφές και γενικότερα συζητήσεις οι οποίες γνωρίζετε εκ των προτέρων πως είναι δύσκολο να διευθετηθούν.

Για τους Ιχθύες, σήμερα μείνετε σε ασφαλή εδάφη και μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να χαλάσει την ηρεμία σας και την ησυχία σας.