Μετά από δύο χρόνια, πλούσιες οι εκδηλώσεις χθες ανήμερα της εθνικής επετείου σε Αμπελάκια, Γόννοι και Πυργετό.

Στα Αμπελάκια, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής τελέστηκε δοξολογία ενώ στη συνέχεια στο μνημείο των πεσόντων, μετά την επιμνημόσυνη δέηση έγινε κατάθεση στεφάνων από τον αντιδήμαρχο κ. Ζήση Γκανάτσιο, τον πρόεδρο της Κοινότητας, εκπρόσωπο της εθνικής αντίστασης, το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο και εκπρόσωπο του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από την κα Βάλια Βαγγελοπούλου, προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Αμπελακίων.

Αμέσως μετά έγινε η μαθητική παρέλαση μαθητών του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Αμπελακίων.

ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΝΟΥΣ

Ανάλογες και οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο στους Γόννους, με δοξολογία, επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και μαθητική παρέλαση των μαθητών των Νηπιαγωγείου -Δημοτικού -Γυμνασίου και Λυκείου Γόννων.

Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από την κα Αλεξάνδρα Δαμασιώτη, εκπαιδευτικός του Δημοτικού Σχολείου Γόννων.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις στους Γόννους παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γόννων  κ. Βασίλης Σίμος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αθανάσιος Καραναστάσης, Ιωάννης Κοντογιάννης, Κώστας Τσεργάς, Χρήστος Τσούγιας και η κα Μαρία Κωστή, οι τοπικοί σύμβουλοι κ. Παύλος Μπουλώτας, Ιωάννης Ριζούλης και κες Ιωσηφίνα Δημερά και Ζωή Μαλιχώβα,  πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής, διευθυντές, δάσκαλοι και καθηγητές των σχολείων Γόννων.

ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ

Πανηγυρικό το κλίμα και στον Πυργετό, με δοξολογία, επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και μαθητική παρέλαση των μαθητών των Νηπιαγωγείου - Δημοτικού - Γυμνασίου και Λυκείου Πυργετού.

Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από τον Διευθυντή του Γυμνασίου Πυργετού κ. Νίκο Χατζάρα.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις στους Γόννους παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Μαϊμάρης, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου κ. Αθανάσος Βλάχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κώστας Ζαρδούκας και Αχιλλέας Διψάνας ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πυργετού κ. Αθανάσιος Λαϊνας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής, διευθυντές, δάσκαλοι και καθηγητές των σχολείων Γόννων.