Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας – ΠΟΚΕΛ πρόσφερε βιβλία στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά 2024–2025 και τη βιβλιοθήκη του σχολείου, η οποία έχει ενταχθεί πλέον στο Δίκτυο Βιβλιοθηκών.

Ο διευθυντής του σχολείου Σίμος Βασίλης και ο Σύλλογος Διδασκόντων υποδέχθηκαν θερμά τα μέλη του ΔΣ του ΠΟΚΕΛ κι ετοίμασαν μια ειδική εκδήλωση με την υπεύθυνη της Σχολικής Βιβλιοθήκης, Στεργιανού Σαπφώ και τους μαθητές και μαθήτριες της 1ης τάξης.

Ο διευθυντής του σχολείου Σίμος Βασίλης αναφέρει:

«Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μας για την πολύτιμη δωρεά των βιβλίων στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας από το ΠΟΚΕΛ. Η γενναιόδωρη αυτή προσφορά έρχεται να εμπλουτίσει σημαντικά τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας, η οποία πρόσφατα εντάχθηκε στο Δίκτυο Βιβλιοθηκών του Υπουργείου Παιδείας.

Η προσφορά βιβλίων αποτελεί ένα πολύτιμο δώρο για τους μαθητές μας, καθώς τους προσφέρει τη δυνατότητα να εξερευνήσουν νέους κόσμους, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν τη φαντασία τους.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα νέα βιβλία θα αποτελέσουν μια πηγή έμπνευσης και γνώσης για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου μας. Ευχαριστούμε θερμά για την ευαισθησία σας και την υποστήριξή σας στην εκπαιδευτική διαδικασία. Η συνεργασία μας με το ΠΟΚΕΛ αποτελεί παράδειγμα καλής πρακτικής και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχιστεί με τον ίδιο αξιόλογο τρόπο και στο μέλλον.»

Τα βιβλία παρέδωσαν τα μέλη της ΕΕ Γεωργία Γιάγκου κι Ελένη Χριστούλα, η ταμίας Αναστασία Κιούση, ο γραμματέας Βαγγέλης Ρεμπάπης και ο πρόεδρος του ΠΟΚΕΛ Αργύρης Γιουρούκης.

Το ΠΟΚΕΛ θα προσφέρει βιβλία και αυτό το σχολικό έτος σε σχολικές βιβλιοθήκες και σχολεία, σε Συλλόγους και Φορείς, σε κεντρικές κι απομακρυσμένες περιοχές του νομού και της χώρας. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στη δράση προσφοράς του ΠΟΚΕΛ μπορεί να ενημερωθεί από τον γραμματέα, στο τηλέφωνο: 6983444094.