Πανηγυρίζει το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023 ο Ιερός Ναός του Τιμίου Προδρόμου στον Τύρναβο, σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα των λατρευτικών ακολουθιών:

Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου, στις 5:00 μ.μ., θα τελεστεί το μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου.

Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, 5.00 έως 9:00 π.μ., θα τελεστεί η Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και στη συνέχεια η Ακολουθία του Όρθρου και η Θεία λειτουργία του Μ. Βασιλείου και ο αγιασμός.

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, το πρωί, θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, και εν συνεχεία η Ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού των Υδάτων.

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, στις .30 μ.μ., θα τελεστεί ο πανηγυρικός Εσπερινός, μετ΄ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, με τη συμμετοχή όλων των Ιερέων της Πόλεως.

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, το πρωί, θα τελεστεί ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προς τιμήν της Συνάξεως του Τιμίου ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και βαπτιστού Ιωάννου, προεξάρχοντας εκπροσώπου της Ιεράς Μητροπόλεως και με τη συμμετοχή όλων των Ιερέων της Πόλεως.

Το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, στις 5.00 μ.μ., θα τελεστεί ο μεθέορτος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου.

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, το πρωί, θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.