Ο Δήμος Λαρισαίων, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, διοργανώνει και φέτος δωρεάν θαλασσινά μπάνια για τα μέλη των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ). 

Με κοινωνική ευαισθησία και αμέριστο ενδιαφέρον η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας,παρέχει τη δυνατότητα στα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας να απολαύσουν στιγμές δροσιάς και αναψυχής κοντά στη θάλασσα. 

Το πρόγραμμα είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα και με εξαιρετικά μεγάλη αποδοχή καθώς πρόκειται να συμμετάσχουν 300 μέλη. Πρόκειται για πέντε δωρεάν ημερήσιες μετακινήσεις για μπάνια σε παραλία του νομού μας οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τον μήνα Ιούλιο. 

Η μέριμνα είναι συνεχής για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας με σκοπό να προσφέρονται περισσότερες υπηρεσίες που στοχεύουν στην κοινωνική ευεξία των ατόμων  και στην καλύτερη ποιότητα ζωής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ΚΑΠΗ που είναι εγγεγραμμένοι από τις 12 Ιουνίου έως και 21 Ιουνίου 2024.

 

Δικαιολογητικά:

  • Αίτηση συμμετοχής – Υπεύθυνη δήλωση (δίνεται από την Υπηρεσία)
  • Ιατρική Βεβαίωση όπου θα αναφέρεται ότι ο αιτών-ούσα είναι υγιής και μπορεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα ¨θαλασσινά μπάνια¨
  • Εκκαθαριστικό Σημείωμα Φορολογικού Έτους 2022 ή 2023

 

Οι μετακινήσεις των ηλικιωμένων θα γίνονται με συνοδεία Κοινωνικής Λειτουργού και Νοσηλεύτριας.