Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, 2 ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για 2 περιπτώσεις ληστείας σε βάρος ισάριθμων γυναικών στη Λάρισα.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στην πόλη της Λάρισας, ο ένας εκ των δραστών προσέγγισε, χωρίς να γίνει αντιληπτός, ηλικιωμένη  πεζή γυναίκα, και ενεργώντας αιφνιδιαστικά, ασκώντας, παράλληλα, σωματική βία, της αφαίρεσε από τον λαιμό 1 χρυσή αλυσίδα μετά χρυσού σταυρού.

Ακολούθως, λίγη ώρα αργότερα, ο προαναφερόμενος δράστης, έχοντας μερικώς καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, προσέγγισε άλλη ηλικιωμένη  γυναίκα, ενώ βρισκόταν έξω από την οικία της και ενεργώντας, ομοίως, αιφνιδιαστικά, της άρπαξε βίαια 1 χρυσή αλυσίδα μετά χρυσού σταυρού.

Μετά την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, εντόπισαν τον προαναφερόμενο δράστη και τον δεύτερο ανήλικο, συνεργό του στις προαναφερόμενες αξιόποινες πράξεις.

Στην κατοχή του δεύτερου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 χρυσές αλυσίδες, εκ των οποίων η μία μετά σταυρού, οι οποίες κατασχέθηκαν και στη συνέχεια, αποδόθηκαν στις παθούσες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.